מבחן IELTS

לובשה

New member
מבחן IELTS

הי, חבר'ה המון תודה על התשובות המהירות! זה מאוד עוזר :) השאלות שלי עכשיו הם כאלה: 1. באיזה שלב של הגשת מסמכים להגירה צריך לעשות את המבחן IELTS? לפני או אחרי? 2. כולם מחוייבים לעשות בחינה זו? תודה, לובה

Astroo

New member
כולם למעט

מי שסיים בי"ס תיכון או תואר ראשון במדינה דוברת אנגלית

לובשה

New member
גם אלה שמהגרים דרך skilled workers?

גם אלה שמהגרים דרך skilled workers? שני בני זוג צריכיפ לעשות את המבחן או רק מי שמגיש? תודה, לובה

וגם

רשמית יש אפשרות להגיש הוכחות חלופיות לרמת אנגלית עם מכתב נלווה במקום הבחינה. אני הגשתי CD עם עבודת הדוקטורט שכתבתי באנגלית, צילומי מאמרים שלי מכתבי עת מדעיים באנגלית ומכתבים מראש המחלקה שלי באונ' טורונטו וממנחת הדוקטורט שהיא פנסיונרית של אונ' פיטסבורג. כנראה שקיבלו את זה כי קיבלנו היום טפסים לבדיקה רפואית. אני לא יודע כמה נקודות נתנו לי על ידיעת אנגלית (אני מניח שלא את המקסימום), ולמען האמת גם עם 0 נקודות על שפה עדיין היו לי על פי החשבון של העו"ד 76 נקודות ... *** הסתייגות: אם אין נקודות בעודף כמו במקרה שלי הדרך המומלצת והבטוחה היא ללא ספק IELTS. ***

לובשה

New member
מזל טוב!

קודם כל מזל טוב על הקבלת טפסים! יש איזשהי דרישה לשפה במבחן הזה? כמו למשל לקבל פטור מאנגלית באונ' עפ"י בחינת אמיר או פסיכומטרי גבוה באנגלית?

בוביקון

New member
לא, אם כך את יכולה להוכיח זה לא יתקבל

וכדאי לעשות IELTS. גם אנחנו לא עשינו אבל היו לנו הוכחות אחרות לרמת אנגלית ועודף נקודות.

למעלה