מבחנים בבית השיריון למודיעין.

someone2

New member
מבחנים בבית השיריון למודיעין.

שלום, קבלתי זימון למבחנים לחיל המודיעין למסלול מודיעין אלקטרוני כפי שכבר כתבתי כאן בעבר. הייתי שמח אם משהו שהיה במבחנים יספר לי בדיוק על מה מדובר עם כמ שיותר פרטים, איך אפשר ללמוד ולהתכונן ? מה סיכויי ההצלחה ? ולאחר המבחנים כמה זמן לוקח לקבל תשובה באם עברתי או לא. כמו כן כמה שיותר מידע יבורך בנושא ! אלפי תודות !

Moran84

New member
תשובות

אני לא יודעת לגבי המסלול שאתה מעומד.. אבל אני הייתה במבחנים של פענוח תצא (תצלומי אוויר) הייתי שם ב- 18 ביוני ושלחו לי את התשובה שעברתי היום.. כלורמ אחרי בערך 10 ימים.. לגבי סיכויי ההצלחה אני ממש לא יודעת.. אני בדיוק כמוך.. חדשה בעסק הזה

information

New member
מודיעין-אלקטרוני.

פשוטו-כמשמעו... המסלול הוא בערך ככה כמה חודשים של טר``צ או קורס בבה``ד 15 ואח``כ שירות של שנה ומשהו באחד מכמה הבסיסים בצפון הארץ. אחרי זה אתה אמור לעבור למרכז. מילת אזהרה: ההוואי שישנם במקצוע הזה הוא מוזר לגמרי, ישנם מלא סיפורים מטורפים. תיזהר!

someone2

New member
קצת הפחדת אותי :)

איזה סיפורים מפחידים ? אתה יכול לתת פרטים וכו` ? תודה!

information

New member
סתם סיפורים...

אין לך מה לדאוג, ``ההוואי`` קצת התרכך עם השנים בגלל מגבלות שהטילו עליהם. רק שתדע שאתה נמצא בחברה איכותית (אני לא משרת שם ואני גם לא רוצה,נוח לי איפה שאני).

someone2

New member
פרטים...

מה בדיוק השתנה ? מה היה שם ? ידוע לך מה עושים בתפקיד כזה ? אני מתחנן כמה שיותר פרטים :) בבקשה...

information

New member
איזה מסלול אתה?

בהודעה הקודמת כתבת שאתה במסלול של מודיעין אלקטרוני (מה שנקרא מוד``ל), על המסלול הזה כתבתי. אולם בהודעה אחרת שלך בפורום ראיתי שרשמת מודיעין תומך אלקטרוני, שזה משהו שאני לא מכיר, אולי זה אותו הדבר?!

someone2

New member
תגובה

בעלון שקבלתי מאיתור חמ``ן כתוב: ``מסלול תומך אלקטרוניקה``. מה זה בדיוק , אין לי מושג , אבל הייתי מת לדעת :) דרך אגב, הכנס שאליו זומנית והמבחנים הם ביום ראשון הקרוב, אז כל טיפ יעזור ...

למעלה