מבחנים במכון אדם

mrona

New member
מבחנים במכון אדם

הי, נשלחתי למבחנים במכון אדם. המבחן היה מול מחשב, החלקים הראשונים בחנו אינטיליגנציה (צורות, מתמטיקה והגיון). אחר כך הם עשו לי איזה 8 מבחני אמינות. במבחן האחרון, בסוף המבחן התוכנה הציגה לי את השאלות הבאות - 1. "האם טעית במספר תשובות", עניתי "כן, באחת" (כי באמת בחיפזון עניתי לא נכון, ולא יכולתי לחזור לתקן). 2. "האם שיקרת..." עניתי "לא" 3. "האם תרצה לשנות את תשובותיך בנושא מסוים", עניתי "לא" ואז יצאה הודעה "נראה שלא ענית בכנות על מספר שאלות..." ולכן קבלתי שאלות חוזרות, שעליהן עניתי כמו שעניתי בזמן המבחן (לא שיניתי גרסאות). זה נראה כמו נסיון לראות אם אני אשנה את עמדותי, מצד שני עניתי מאוד "שחור לבן" על שאלות כמו "האם לקחת ציוד משרדי נחשב גניבה", ואולי הם חושבים שהאמינות יוצאת בתשובות פחות קיצוניות... אני חוששת שמה התוצאה תראה שאני אדם לא ישר, וזה ממש לא נכון. יש לכם נסיון עם המבחנים האילה?

mrona

New member
קבלתי תשובה

למי שיעשה את המבחנים האילה בעתיד: התקשרו אלי מהחברה המגייסת, כנראה שאני אקבל מהם הצעה, ומזה אפשר להסיק שעברתי את המבחנים בסדר, ושמה שתארתי לעיל הוא רק טריק. אז אל תלחצו אם אתם עושים מבחנים במכון אדם והמחשב מאשים אותכם ב"חוסר כנות". בהצלחה.

pixiER

New member
../images/Emo45.gif

תודה, וכמובן המון הצלחה...

mrona

New member
הסוסים לפני המרכבה

תודה שינקי, אבל בו לא נרתום כלום לפני הזמן. אם הפגישה שאליה זומנתי היא אכן הצעת התפקיד (די סביר להניח) המשוכה הבאה היא המשא ומתן על התנאים. אני כל כך מתרגשת ולחוצה מכל זה שאני לא ישנה כבר 3 לילות. אם הכל ילך טוב (אינשאללללללהההה) זה יכול להיות סוף לתקופה הכי מסריחה בחיים שלי. אז תחזיק לי אצבעות (גם ברגליים) :)

למעלה