מבחנים והחיים

Sallsalim

New member
מבחנים והחיים

היי חבר'ה רציתי לשתף אתכם בהרגשותיי, אני והאקס נפרדנו לפני 5 חודשים ועכשיו אני בתקופת בחינות באוניברסיטה. תקופה ממש לחוצה ואני לא מצליחה להתרכז בלימודים מידי עם אני עדיין חושבת עליו עולות לי זכרונות באמצע הלמידה.. אני לא אומרת שלא התגברתי עליו באופן כללי. האם יש לכם עצות איך אני יכולה פשוט להתעלם מהמחשבות שמידי פעם עולות ומשגעות אותי? :)

מכירה את התחושה...

גם אני והאקס נפרדנו לפני כחצי שנה ואני בדיוק בתקופת מבחנים...גם מחר יש לו יום הולדת והוא בכלל בחו'ל...חחח בקיצור-אני משתדלת פשוט כל פעם שעולה מחשבה עליו להעיף אותה בנוקאאוט מטורף מהראש שלי...החיים ממשיכים!

AS00AS

New member
דבר ראשון-> בהצלחה במחנים

בד"כ אחרי שאני ואקסית נפרדים אני נוהג לעשות סוג של "טיהור עצמי", סדר הפעולות כדלהלן: השכמה מקלחת קרה ריצה/כוח/כל פעילות שמוצאים הרבה אנרגיה, לקיחת כל המזכרות שיש מבן/בת הזוג, לאסוף לערמה-ולהדליק, מקלחת חמה המשך יום טוב, (אם המחשבות חוזרות לבן/בת הזוג, לגרש בכוח, ולמצוא תעסוקה, הזמן כבר משכיח אותו/אותה לבד)

Cade Foster

New member
למה נפרדתם?

מה שאצלי עובד תמיד בכל פעם שאני מתגעגע אליה - מזכיר לעצמי שזה היה הדבר הנכון לעשות.

Cade Foster

New member

היתי אומרת לך

ריטלין לריכוז,ואז זה היה גורם לשרשור ארוך ותוקפני בדיון על ריטלין כמו שגרמתי בפורום פסיכומטרי.
אז מוותרת! בנוגע למחשבות. זה פשוט עובר כשיש אהבה חדשה . אצלי לפחות. וכמו שכתבו מעלי, המחשבה שזה היה הדבר הנכון לעשות- זה הכי נכון.

irreplacable

New member
בכל פעם שעולות המחשבות--->

להזכיר לעצמך למה נפרדתם, מהן התכונות שלא סבלת בו ואז להגיד משפט כזה - " אוף מה אני בכלל חושבת עליו! הוא לא שווה את זה!! הוא אידיוט " חחח זה מה שאני הייתי עושה.

אבל פה הענייןן...שאין לי כאלו

הדבר היחיד שהציק לי בו זה שהוא לא יודע לשיר כי אני נורא אוהבת לשיר...וזייפנים זה נוראי חחח אבל למען האמת היינו מושלמים יחד ולא היו לי שום תלונות. הסיבה שנפרדנו הייתה כי האו השתחרר מקבע אחרי 5+ שנים ורצה לראות עולם ואני לא יכולה לשים את החיים שלי בהמתנה עד שהוא יחזור בעוד כמה חודשים ויתאפס על עצמו... כנראה שזה לא נועד פשוט להיות. לא משנה מה ולא משנה כמה אני אסביר-שורה תחתונה היא שאנחנו לא יחד. הייתי מאושרת איתו וחוויתי עולם ומלואו שלא כל האנשים זוכים בחייהם לחוות והרגשתי דמות מסרט...ואין ספק שלבחור הבא יקח זמן רב יותר לחדור ללבי אבל זה יקרה בזמן שלו...

MyTaoWay

New member
אי אפשר...

פשוט אם את אוהבת את הלימודים שלך, תנסי להביא את הריכוז שלך בהם. אם את מצטערת על כך שאתם נפרדתם -זה יכרסם לך את הלב<והמחשבות> אם לא, ואת יודעת שנפרדתם ברוח טוב, אז אתה אמורה להמשיך בחייך. האהבה לאט לאט תעבוד... <תלוי כמה זמן הייתם ביחד עם האקס, לזמן איתו יש חשיבות גדולה> על כל פנים בהצלחה ותנסי להתרכז על מה שחשוב לך באמת אם זוגיות חשובה לך יותר מלימודים אז תחפשי לך מישהו אחר. בהצלחה.

למעלה