מבחנים וספרים

uv1234

New member
בחינה פסיכומטרית מלאה...

רציתי לשתף את חברי הפורום במשהו שמצאתי באתר של המרכז הארצי (לא "מידעת") - בחינה פסיכומטרית מלאה להתנסות עצמית, עם תשובות... תהנו (או שלא, זה תלוי בכם
)... יובל

asili

New member
מחפש ספרים ללימוד עצמי לפסיכומטרי

הי אני מעוניין ללמוד לימוד עצמי לפסיכומטרי השאלתי מחבר ספרים של יואל גבע שנה שעברה שהוא עשה אבל קשה ללמוד טוב מכיוון שהתשובות כבר מסומנות לכן חשבתי לקנות משהו חדש על אילו ספרים אתם ממליצים? וכמה עולה?

asili

New member
שאלה בנושא ספרים לפסיכומטרי --דחוף

נה אני רוצה ללמוד באופן עצמאי לפסיכומטרי ונאי רוצה לקנות ספרים ראיתי באתר של סטימצקי את הספרים של קידום פסיכומטרי 2003 קידום4+בחינות השאלה היא האם מגיעים כל הספרים שמקבלים בקורס? והאם זה שווה? היה גם את של HIGH Q מה יותר טוב? חשוב לציין שלמדתי עם הספרים של קידום בעבר של שנת 2000 ו2001

Snapple

New member
הספרים של קידום

אני אומנם לומדת דרך הקורס של קידום אבל כשיש משהו לא מובן בכיתה או שאני מפספסת שיעור אחר כך בבית מאוד קל לי להשלים בעזרת הספר. בספר יש המון תירגולים והסברים ממש טובים. טוב שאני לא נשמעת כמו פירסומת...

uv1234

New member
הספרים של קידום...

את הספר "הגדול" ואת 4 הבחינות אתה אמור לקבל בקורס, ובקורס גם נותנים ספר קורס (לליווי השיעורים) וספר שיעורי-בית (תוספת תרגילים). באופן אישי, אני מכיר גם את הספר של HighQ (כשהייתי קטן קניתי את HighQ 98 וקראתי אותו בשביל הכיף. אל תשאלו אותי על זה, זה סיפור ארוך...), ומבין שניהם אני ממליץ על "קידום", למרות ש-HighQ הוא ממש לא רע...

asili

New member
אני מתכוון לקניית ספרי קידום מ

סטימצקי יש להם ב269 שקל לקנות את ספרי קידום 2003 רציתי לדעת אם זה כל הספרים שמקבלים בקורס?

uv1234

New member
אז אמרתי לך מה מקבלים בקורס:

שלושה ספרים: את הספר הרגיל (שאותו בטוח מוכרים בחבילה שבסטימצקי), "ספר קורס" ו"ספר שיעורי-בית"...

צביקה ו

New member
אני קניתי בעבר ספרים של אנקורי

ישירות דרכם, אז אני מניח שזה פועל באותה דרך עם "קידום". פשוט תתקשר אליהם ותבקש לרכוש ספרים... המספר - 1800802000

pavel7791

New member
לילד חורף

אני לא צריך ספרים מלאים להכנה,אותם כבר למדתי.אכשיו אני רוצה רק לתרגל מבחניםולא באינטרנט

והתשובות שמופיעות בשרשור הזה לא

מספיקות לך? הכי מומלץ לקחת מבחנים מחברים שסיימו/לומדים בקורסים

asili

New member
כן אבל בעיה שרואים את סימון התשובות

אני לקחתי ספרים של קורס יואל גבע משנה שעברה וזה די מבאס שרואים את התשובות וככה לא פותרים לבד ולמחק את זה באופן מושלם אי אפשר

edoa

New member
אוסף בן 6 בחינות

של המרכז הארצי לבחינות והערכה, ניתן לרכוש בסטימצקי, 106 שקל

victorr2

New member
מה, אף אחד לא ניסה ללמוד דרך אנקורי

אני לומד עצמאית, בלי שום קורסים וספר של אנקורי מאוד מוצלח לדעתי. האם אני האנקוריסטי היחיד?

למעלה