מבחני מו"ר מרק"ם וראיונות למיניהם

avital211

New member
מבחני מו"ר מרק"ם וראיונות למיניהם

שלום לכולם! אני שמה לב שפה ושם מתחילים לדון בפורום ביעילותה של שיטת ראיונות החדשה - מו"ר ומרק"ם, ובעיניי הבעיה הכי גדולה שלהם היא שהתוצאות שלהן שונות. אני אסביר למה הכוונה לפי הדוגמא שלי. ממוצע בגרות שלי הוא 11.17 פסיכומטרי 786 ומו"ר 212. ומה יצא לי זה ? נדחיתי אחרי הראיון הראשון בבאר שבע ובירושלים אני בהמתנה - ואני מכירה מישהי שהתקבלה לירושלים גם עם סכם יותר נמוך ועם מו"ר יותר נמוך. מזה אני מסיקה שכנראה שהיא הצליחה יותר במרק"ם. אבל איך אפשר פעם להצליח ופעם לא להצליח במבחני אישיות? ואני גם מכירה עוד מישהו שהתקבל לבאר שבע עם מו"ר יחסית נמוך (195). לשמחתי, אני התקבלתי לטכניון ולתל אביב שעדיין מתייחסים גם לסכם ההתחלתי , אבל מה יהיה אם בשנה הבאה ישנו את זה ? הכל יהיה תלוי במצב רוח של המראיינים ובמצב רוח שלך (אני לרא מדברת על מקרים קיצונייים שעליהם היו עולים כמעט תמיד גם לפני השיטה החדשה). זה מה שהולך לקבוע את עתידם של אנישים!! כן ראיונות זה חשוב אבל לא צריך להסחף!!!

Regina Phalange

New member
אני מסכימה איתך...

אבל לצערך זה לא תלוי בי

natalysh

New member
במה זה שונה ממה שהיה עד עכשיו?

כשהיו ראיונות, אני מכירה אנשים שהפגיזו בבאר שבע ונדחו בבושת פנים בירושלים על סמך הראיונות. זה אותו הדבר - אין קנה מידה אחיד והראיונות/סימולציות סובייקטיביים...

kontsy

New member
נו מה...

אני מכירה מישהו שלא עבר ראיון ראשון וקיבל 230 במו"ר... לא יודעת מה הם רוצים שם בנגב

למעלה