מבחני מיון לתפקיד עו"ס בבטל"א

Yuly30

New member
מבחני מיון לתפקיד עו"ס בבטל"א

שלום,
אני אמורה לעשות מבחני מיון לביטוח הלאומי.
האם מישהו כאן עשה אותם?
מעוניינת לדעת מה מחכה לי.
מה אחוז העוברים/נכשלים, איך מורכב הציון וכו'.
תודה וגמח"ט

ozpe

New member
עוס בביטוח לאומי

שימי לב שהתפקיד יותר בכיוון פיתוח והדרכה מערכי הסברה לצד עדכונים שותפים של חוקים חדשים/ישנים בביטוח לאומי. הדרישות הן בעיקר יכולת כתיבה והבעה מקצועיים (נגיד פליירים ומצגות) הבנה סטטיסטית (גרפים וריכוז נתונים). הדרכה, הנחייה וליווי של עובדים (מדריכי שיקום) והכי חשוב בקיעות בתעסוקה שיקומית

Yuly30

New member
מצויין

מצויין!
אלא שהכוונה שלי היתה מה מחכה לי במבחנים :)
תודה!

ozpe

New member
עוס בביטוח לאומי

שימי לב שהתפקיד יותר בכיוון פיתוח והדרכה מערכי הסברה לצד עדכונים שותפים של חוקים חדשים/ישנים בביטוח לאומי. הדרישות הן בעיקר יכולת כתיבה והבעה מקצועיים (נגיד פליירים ומצגות) הבנה סטטיסטית (גרפים וריכוז נתונים). הדרכה, הנחייה וליווי של עובדים (מדריכי שיקום) והכי חשוב בקיעות בתעסוקה שיקומית

KFIRB

New member
זה ממש אבל ממש רחוק

מתפקיד עובדת שיקום (עו"ס) בבטל"א. עו"ס עובדת בבטל"א במחלקת שיקום מקצועי וזה ממש לא מתפקידה לשנות חוקים , כתיבה , מטרתה לבצע הערכה , בניית תכנית שיקום והוצאתה לפועל דרך גורם חיצוני מתאים בהתאם לאבחונים עדכניים ופגישות מעקב עם המשתקם אחת לתקופה.

תפקיד אחר של העו"ס הוא בתפקיד פקיד אי כושר עבודה, ובדר"כ מדובר בעו"ס פרילנסר מחוץ למוסד המבצע הערכות יחד עם רופא תעסוקתי בועדות ראשוניות וועדות ערר.

תפקידים בכירים מיועדים לעו"ס בעלי ותק וניסיון והם במטה בטל"א או בקרנות של המוסד (מפעלים מיוחדים, נכים וכו')

KFIRB

New member
ממתי יש מדריכי שיקום בבטל"א?

תחום נוסף שייתכן שיעסיקו בו עו"ס, הוא תחום הקשישים, יש סניפים בהם מפעילים מתנדבים קשישים והעו"ס מלווה אותם ובמקביל יש שירות מידע וייעוץ לקשיש שחלק מהצוות השכיר יכול להיות עו"ס אך לא מחייב, גם עובדי זכאויות יכולים לעבוד שם.

ozpe

New member
עוס בביטוח לאומי

למעלה