מבחני שלב

טוי בוי

New member
מבחני שלב../images/Emo60.gif

השנה יתקימו שוב מבחני שלב... לפי הידוע לי ב-3 חוות... הפארק, ג'וקי קלאב ועוד אחת שאני לא זוכת.. אולי יש עוד.. אני לא בטוחה. עכשיו מי שהולך לעבור את המבחנים האלו מוזמן לבקש ממני חומר על ג' וד'. אני ישלך לו. לפחות ינסה... עכשיו לשאלות...
מי בוחן אצלכם בחווה?
מתי המבחנים היו?
מה הרמות שהיו?!
לאיזה שלב אתם הולכים?
מה יש בשלב הזה מבחינה של ידע ומבחינה של רכיבה?
על מי תרכבו?
איך אתם הולכים ללמוד את החומר למבחן?!
כבר היה אצלכם מבחן? איזה עשיתם? עברתם?
מי ממי שאתם מכירים עושה את המבחן?
מתי הוא היה?
יש קורס לפני?

טוי בוי

New member
../images/Emo60.gif אצלינו....

עוד לא יודעים מי יבחן אצלינו שירית ופרנקי מנסים למצוא מישהו...או ג'ודי (?) או נועם (זרד) או מישהו אחר. ההיתאחדות לא תיתן להתחרות שנה הבאה למי שלא עבר את שלב ג'. ומי שהולך לקורס מדריכים צריך לעשות א' או ב' ומי שעובר את ב' רוב הסיכויים שיעבור את א. אצלינו עדי ויקי מאוד התלהבו מהרעיון לעשות עוד פעם השנה ופרנקי אחריהם. אצלינו זה היה בסוכות. יהיה קורס לקדם ד' וד' בסוכות שאלה הרוב מי שעושה את ג' יתארגנו בקבוצות לבד כידי ללמוד תאוריה... אצלינו היה: קדם ד' ד' ו-ג'. אני עושה את ג' עם רוי ו2 בנות שלומדות אצל מיאה ו2 מהבצפר האמריקאי ואלי לורה על פלוץ'(לוצ'יפר) ועוד בטח כמה..ואלי בן. שירית אומרתי שהיא תתן לי חומר מהקורס מדריכים של כנות ללמוד ואת החוברת של ג' וד' ללמוד...(רררר) היא אומרת שלדעתה לי תהיה הכי פחות בעיה אם התאוריה כי אני הכי טובה....(משהו...) אצלי במחן (שלב ג') יש דרסאג' וקפיצות של מסלול בין 60-80 בטח ביב 70 או60 כידי שהיה לסוסים פייר (לרמבו,קלייד,סילבר,סידני ואולי טוי בוי שיככבו) אני בטח יעשה את הדרסאג' על טוי בוי ואת הקפיצות על קלייד או על טוי בוי ניראה מה היה... שנה שעברה היה גם והיתי אמורה לעשות ג' אף אחד לא היה כידי לעשות אותו אז עשיתי ד'....(היה ממש משעמם!!) השנה סוף סוף אני יעשה ג' למרות שאני יותר נותה ל-ב'... אין מי שיעשה ב' ומבחינת תאוריה אני צריכה לעבוד קצת...

למעלה