~מבחר מביוטי הערב בטלוויזיה~

גנגי

New member
~מבחר מביוטי הערב בטלוויזיה~

וואללה מזל שאני לא צופה בטלוויזיה בדרככלל. הערב צפיתי במקרה, ויצאתי עם אמתחת מלאה ביוטים. הנה מקבץ קטן מהם:
בתוכנית "שגב במטבח" אמר הנשגב לבנות שאירח (חובבות כדורגל), שאלי אוחנה כבר לא משהו. העירה לו אחת החובבות: אבל השיער שלו עדיין בעיצומו!
בחדשות ערוץ 2 התראיין ח"כ מיקי איתן, ואמר על מפלגתו: "זה לא ליכוד אחד. זה ליכוד מפולג."
ועוד מהחדשות: מרואיין: יש תוכנית (להפוך את עזה ל....), האם זה יוצלח? על זה אין לי תשובה. שבת פִּיס.

אטיוד5

Active member
מיקי איתן ...

זה לא ביוט, זה מסתר. והמרואיין - אולי זה יוסי של ע.הלל/סשה ארגוב. ההוא מילד שלי מוצלח.

קא זו או

New member
השיער שלו עדיין בעיצומו

רק נחשוב על שמשון, ונבין מייד למה התכוונה הנערה. לגבי מיקי איתן - הוא משורר בפוטנציה. והמרואיין - נו, מה יש עוד להגיד?

giba70

New member
לפני כמה שנים התקיים כינוס

למען "ליכוד הליכוד" כפי שזה הוגדר אז

האגס 1

New member
ועוד מאמ"ש בטלויזיה

ב'משחק מכור' המצויינת, במסגרת דיון על תוכנית ההתנתקות, שאל גורי אלפי: "רגע, איך ייקראו עכשיו ליש"ע - י"ש?"

אטיוד5

Active member
לא מספיק בפורום השכן ...

אני מתכסח על גרש אחד, אתה בא פה עם גרשיים שמקומם לא יכירם?

קא זו או

New member
חשבתי שם אתה מתווכח על

תקפות התיאוריה לאור הנחות יסוד כאלה או אחרות כפי שהיא באה לידי ביטוי בהופעת הגרש במילה תכל'ס.

אטיוד5

Active member
לא עקבת בלהיטות ../images/Emo13.gif

הויכוח שם הוא אם הסיומת ל' המוצמדת לשמות יהודיים באידיש, דוגמת יוסל, יענקל מקורה בסיומת הקטנת החיבה הגרמנית "לֶה", כמו ב-שרלה-שלוימלה-גנגילה-יוסלה או שקודם היה היוסל ואח"כ הוסיפו לו את ה-E.

קא זו או

New member
בטח עקבתי בענין

ונראה לי שהויכוח הוא על תקפות התיאוריה/הפרשנות כאשר הגרש הוא רק אמצעי . בקיצור תרגילים בהרמנויטיקה.

למעלה