מבט חטוף על האוסף נכון להיום

• פותח הנושא junzi
  • פורסם בתאריך

junzi

New member
3

זהו להפעם... אם מישהו מעוניין בתמונות יותר פרטניות של משהו, אני אשמח לפרט יותר :)

Soundeath

New member
כן יש לי שאלה, מה זה שם מתחת למשקפי תלת מימד?

חה חה חה :)

liorb22

New member
אגב - מה זה המארז המסתורי של שרה"ט?

נראה מעניין מאוד.

junzi

New member
זה מארז של הטרילוגיה של הספרים

אני בדרך כלל משתדל להשאר בתחום של המהדורות המיוחדות של סרטים בלבד אבל מדי פעם אני מרשה לעצמי חריגות.
המארז הזה הוא חריגה מדהימה לדעתי המארז כולל את הטרילוגיה כולה בספר עם כריכה קשה ושני מחזיקי ספרים שמתארים סצינה מהסרט שבה גאנדלף מגיע לבית של בילבו. הכל נעשה בטוב טעם ובפרוט רב.
המהדורה היא מארה"ב.
ליאור אני יודע שאתה גם בפורום של SEE NEMA לשם אני מעלה את הגלריה שלי בתור KENCHAN עם תמונות מפורטות של הכל וגם לדף הפייסבוק שלי OR HOCHMAN כולם מוזמנים...

Soak

New member
יפה מאוד

לא בא לך קצת להוציא מהקופסאות? לי זה קצת מזכיר חנות כשזה ככה.

junzi

New member
הייתי מת להוציא אבל

כמו שאפשר לראות בתמונה אין לי יותר מקום לעשות את זה בצורה נורמלית. יש לי כמה רעיונות על איך להרחיב את התצוגה אבל אני צריך זמן וכסף שמשניהם קצת חסר לי כרגע

Soak

New member
מכיר את הבעיה באופן אישי

בכל מקרה, אוסף שהוא חגיגה לעיניים!

liorb22

New member
אתה צריך לראות מה עשיתי אצלי

בעצתו של Soundeath התחלתי לניילן כל מארז שיש לי באוסף בגלל בעיית האבק הפוקדת בעיקר קומות ראשונות. במבט מעמיק זה נראה כאילו שזה נעשה כהכנה למעבר דירה

בוודאי אחד האוספים המרשימים בישראל!

סחטיין על ההשקעה ותודה על התמונות.
תענוג, זה מזכיר לי תקופה אחרת...

אבל מכל מה שראיתי אני חומד רק בדבר אחד - המארז של סטיג. :)
הוא על הכוונת שלי, עדיין במלאי בחנויות הנכונות, וזה סתם שלא מצאתי עדיין את המוזה לשים 700-500 ש"ח עליו בינתיים.

junzi

New member
JB HI FI קצת פחות מ-500 :)

אם אני זוכר נכון לי הוא עלה 75$ אוסטרלי כולל משלוח במקרה הכי גרוע לא שילמתי עליו יותר מ-95 דולר.
תודה רבה על המחמאה ללא ספק ריגשת :)

למעלה