מבט לתשקורת: נאום השהידים של אחמד טיבי

קוכולין

New member
מבט לתשקורת: נאום השהידים של אחמד טיבי

מבט מעמיק ל"נאום השהידים" של אחמד טיבי, חושף הפתעות ומעלה שאלות על אמינות הדיווחים של "מבט לתקשורת הפלסטינית". פרטים בתחקיר החדש של "הינשוף", בקישור המצורף למטה.

haemek11

New member
אבל את הלינק למקור לא שמת, איך אנשים ישפטו?

אם זה נכון או לא? או שאתה מעדיף שלא יראו את זה? http://www.youtube.com/watch?v=07Hvd1Z4_TY&feature=player_embedded והתחקיר שלך שווה לתחת, מנסה לכסות אמת. האיש מעלה על נס את אלה שרוצחים בנו, אלה שמרסקים אותנו, אזרחים, ילדים נשים וטף, תינוקות בני יומם באוטובוסים ומסעדות, ובתי קפה, והוא נציג המדינה!

קוכולין

New member
דווקא שמתי לינק למקור

תסתכל עוד פעם במאמר, במילים: "שחרר קטע וידאו" מנאומו של אחמד טיבי ישנו לינק. בנוגע ליתר השטויות שכתבת, אין לי מה להגיב. התשובות במאמר עצמו. הרושם כאילו טיבי "מעלה על נס את אלה שרוצחים בנו" הוא שקרי, ומבוסס על "בישול" הנאום שלו.

haemek11

New member
מה בושל שם? הוא לא אמר מה שהוא אמר בוידאו?

הוא מעלה על נס מרצחים מתועבים, אלה שרצחו בכוונה תחילה תינוקות וילדים ונוער ונשים. כל מה שמתועב בחיות אדם, הוא מהלל. וכל שאתה מנסה לעשות הוא לזבל בשכל, בהנחה שאתה לא שליח של האויב כאן. אם אתה שליח האויב, זה הרבה יותר מסוכן. לך.

קוכולין

New member
בוא נעשה תרגיל בהבנת הנקרא

חזור בבקשה למאמר, קרא אותו בעיון מתחילתו ועד סופו, ואמור לי: מדוע אני טוען שהקליפ בושל? חזור אלי עם התשובה, ונדבר על זה.

haemek11

New member
בוא ונדבר על הוידאו, לך שניות 13 עד 21

מה לא ברור שם? רוצה שאני אתמלל זאת כאן?

קוכולין

New member
הבעיה זה המשפט שהושמט מהוידאו

שוב, קרא את המאמר, סכם את הטיעון שלי וחזור לכאן.

haemek11

New member
מה שהוא אומר זה:

"בהיסטוריה של העמים ומאבקיהם השאהיד הוא שיא התפארת. אין ערך נעלה יותר מאשר השהאדה (מוות למען אללה) השאהיד הוא אשר פורץ את הדרך ומשרטט בדמו את הדרך לחירות ולשחרור (ותוספת שלי: גם בדמם של התינוקות והילדים והנשים שהשאהיד לקח עימו השמימה) השמאהיד הוא סמל המולדת ברכות לאלפי השאהידים במולדת ובנכר (ועכשיו הוא באקטאזה) וברכות לשאהידים שלנו ושלכם בתוך הקו הירוק (שלא יהיו לך ספקות לאיזה איזור הוא מתכוון) אלה שהכובש רצה שיכנו אותם מחבלים, בעוד אנו אומרים כי אין דבר נעלה יותר מאלה שמתו למען המולדת" אז מה שאתה כותב שווה לתחת.

haemek11

New member
הבעיה שלי היא לא לקרוא, אלא להבין

מה גורם ליהודי (אם אתה יהודי ואם אתה לא שמאלן מהקצה הרחוק שמנסה להחריב את המדינה) לנסות להכשיר שרץ, המקדש ריסוק יהודים אחרים בתוך אוטובוס, על סילוף האמת?

haemek11

New member
יתרה מכך, ההודעה שלך היא מה- 12 לחודש

ואיש בפורום של מפלגת העבודה "הציונית" לא מצא לנכון להגיב לזבל שהנחת מול הדלת שלהם. אולי לא איכפת להם הריח.

אדרבא, אנחנו שמחים על ההכרה ועל הערכה

אנחנו שמחים שאיש ליכוד בא לפורום מפלגת העבודה להתווכח עם איש מר"צ. אנחנו רואים בזאת הערכה למעמדה של מפלגת העבודה משני הצדדים... אגב, קוכולין, למה אין עדיין פורום מר"צ?

haemek11

New member
אני לא מתווכח עם איש מרצ

1. אני לא חושב שהוא איש מרצ, ואם הוא אכן איש מרץ, הם קבלו 3 מנדטים יותר מדי. 2. חבל שאיש מכם, מפלגת העבודה הציונית, לא מצא לנכון לבדוק למה ההזוי הזה מגן על טיבי, למרות מה שטיבי אומר בכל פורום, בגלוי?

למעלה