מביאה עוד אתר

מביאה עוד אתר

באדיבות (אבישי מקומונה פזנון). האתר מתחיל עם שירים ביידיש אמנם.. אבל אם תגלגלו למטה למטה, יש חלק המתיחס למחנות ההשמדה ולשואה באופן כללי.. מאד מאד מרגיש. לא להחמיץ. (מענין מי מקור האתר הזה.. לא הצלחתי להבין... אולי מישו יודע, דיבי? ענת? משה?...תודה...) וערב טוב

וואו, איזה אתר מושקע

אשמח בני אם תעלה אותו לקישורים - תודה מראש. תודה רבה רבה פלומה, התרגשתי מאד, והתרשמתי מהאתר ותכניו. כל הכבוד! אין לי מושג מי עומד מאחורי האתר, אולי דווקא אנימו תדע?! (יש שם מילים נדמה לי בספרדית או אולי איטלקית, ונדמה לי שאנימו יודעת).

zvikurz18

New member
שירים ביידיש בוידיאו

http://www.youtube.com/watch?v=04CLWC9D3eM&mode=related&search=

אנימו

New member
אכן אתר מהמם. עד כמה שהבנתי מגעת

יש לי הרושם שמקורו בשפה הפורטוגזית. אולי מברזיל? נסיתי למצוא מקורו אך לא הצללתי. אפשר להכנס לפורום דוברי הספרדית ולשאול. אעשה זאת ברשותכם מחר כי היום , מצבי עגום מבעד לצינון שהשתלט עלי.

אנימו

New member
השאלה בפורום לדוברי ספרדית

לא הניבה בינתיים פירות. אם יהיו חדשות - אודיעכם. בינתיים כולם מתפעלים מהאתר.

פלומה יקירתי

האתר הזה מרגש אותי ממש עד דמעות. שירים מבית אבא, קצת יידישקייט, קצת ספרדית(לכבוד רעייתי שתחיה. ברקע מץנגן כרגע כל נדיר.ועוד היד נטויה. תודה תודה ושוב תודה

אנימו

New member
לאחר שחיפשתי בגוגול מגיעה למסקנה

כי זה אתר שחובר על ידי ברונו קמפל ( ראו ששם זה מופיע בכתובת של האתר). נולד בברזיל אבל התחנך בארגנטינה. משורר וכותב בשפות הפורטוגזית. ספרדית , אנגלית ועברית. פרשן פוליטי. בעל טורים ופורטלים בארצות שונות ביניהם - ישראל. אם אני מבינה נכון האתר קשור לרדיו בשם "טנגו ארגנטינה". אבל הכתובת לקשר (בצד ימין של הדף, בטכסט שמתחת לתמונת האיש), עליה לחצתי, אינה פועלת. יש לי רעיון נוסף. אבל אפעל בנדון אח"כ. ברונו.

למעלה