מביך לי לשאול אבל מצד שני מטריד...

• פותח הנושא blg
  • פורסם בתאריך

blg

New member
מביך לי לשאול אבל מצד שני מטריד...

ירידה (משמעותית מאוד) בחשק המיני - האם גם אצלכן? ואם כן האם זה חוזר למצבו הקודם? בשנה הראשונה אחרי הסרטן היתה לי הרגשה שהמנגנון כבוי לגמרי, מאחר ולא היה לי בנזוג, הייתי בדיכאון רוב הזמן, ולקחתי אלתרוקסין זה לא הטריד אותי יותר מידי (רק קצת). אלא שעבר הזמן חזרתי לצאת עם בחורים ו... המצב לא ממש חזר לקדמותו שלפני הסרטן לא ממש היה לי חשק עדיין לא בעיה כי עם אף אחד מהם זה לא ממש התפתח עד כדי שזה יהיה נושא... עכשיו, יש לי חבר מקסים ומדהים ומתחשב ונהדר ומושך ו... ובכ"ז יש הרבה (מידי, לטעמי) פעמים שאני יכולה בשמחה לוותר על העניין. אני אפילו לא בטוחה אם זה קשור לסרטן או להתבגרות. אבל השינוי אצלי הוא מאוד קיצוני ממה שהייתי לפני. האם מישהי חוותה משהו דומה? רעיונות? אפשר גם במסרים כמובן, ואשמח לתגובות / עיצות וכיו"ב. שבת שלום ותודה

blg

New member
העניין הוא פיזי במהותו

ז"א "חשק" נפשי יש אבל הגוף לא מגיב כמו פעם - ותודה לגלי שפרטה... יובש, קצת כואב ולא נוח וצורב, תוך כדי וגם אחרי בקיצור - קצת מוציא את החשק. וכן, מתחיל להפתח גם סוג של חשש / לחץ - כי כשמתחילים אני כבר קצת מודאגת שמא יכאב, וקצת מודאגת מה יהיה אם לא אתעורר (וזה לחלוטין פיזי) ומה אם X Y Z - מה שכמובן מקטין את היכולת להנות. אלו דברים שמעולם לא חוויתי (כאבים /יובש/) הגניקולוג (עשה בדיקות, הכל תקין) אבל עדיין לא מאוד כיף לי במיטה. הגניקולוג פטר את זה ב "זה הכל בראש" אבל אני לא מסכימה עימו, הרצון הרגשי / נפשי ממש שם!!!! פיזית דברים מאוד השתנו. אני לוקחת אלתרוקסין וגם גלולות (מצד שני תמיד לקחתי) וחשבתי אולי הרירית נפגעה מהטיפולים? ואם כבר פתחתי הכל - גם דלקות בדרכי השתן מתלוות לכל העניין, בקיצור - באסה מארץ הבאסות. ובכ"ז סיום אופטימי, לפעמים זה עדיין נהדר.

galiavdb

New member
סוף סוף ילדה אמיצה בחבורה...

גם אצלי, גם אצלי, גם אצלי!!! (כמעט מילה במילה...) אני עדיין במהלך השנה הראשונה של הלחימה עצמה, עדיין בכימו שבועית, אני אחרי 2 ניתוחים, בשני הוציאו את הרחם והשחלות, כך שאני ממש לא יודעת את מה להאשים.. האם בכלל יש קשר? האם זו העייפות? דכאון? האם זו הידיעה שנלחמים על החיים וסקס נדחק הצידה כי זה לא חשוב? אפשר לספור אצלי את הנסיונות (הכושלים יש לומר) בחצי שנה האחרונה, בלי לבקש את עזרת אצבעות הרגליים.. ואילולא בעלי, סקס לא היה חסר לי כלל. בעלי המקסים - מחבק ומנסה, לפעמים ממתין בשקט, לפעמים מקטר, נאנח, ומנסה ונעלב,ושוב מחבק...(
) אבל הוא איתי ואנחנו לא מטאטאים את העניין מתחת לשטיח. יד ביד.. בהבטחה ש"מחר יהיה יותר טוב..." אין לי עצות - כנראה אני מחפשת אותן בעצמי ועד שלא ראיתי שאני לא לבד בסירה הזו - לא הייתי מוכנה להעלות את זה לשידור. אז תודה שהעלת את הנושא, אני איתך מחכה לתגובות. זה הנושא היחידי שאיתו הכי קשה לי להתמודד, ואין אם מי לדבר על זה. (גם כן גיבורה...) שבת שלום
גדול גדול ממני. גליה

עליזה 22

New member
הכל בראש חברה.../images/Emo24.gif

עבדי על עצמך ,מותר לך להנות מגיע לך להנות.

blg

New member
לא זה דווקא לא בראש...

זה ממש ממש במקום אחר.

blg

New member
התגובה שלך כל כך...

בעוצמה גבוהה? אין לי מילה אחרת. (אני מאוד מתרגשת ממנה!!) אני ממש מוטרדת כבר הרבה זמן כי בכ"ז היו שנתיים בלי {רווקה מסורטנת - לא מוצאת זי*** על עצים
} בכל מקרה אני ממש שמחה שפתחתי, כי אני הרבה יותר רגועה לגלות שאני לא לבד. מקווה שזה זמני. תודה תודה תודה על תגובתך.

rubber duck

New member
מהצד הגברי

במהלך הטיפולי בהחלט לא היה לי חשק מיני מה גם שחברה לא היתה לי באותה תקופה ומיאדך גם כל תקופת הטיפולים שלי היתה עמוסה מאד גם מבחינות אחרות בתקופה שלאחר מכן דברים השתנו היו תקופוךת של יותר תשוקה והיו של פחות לדעתי גם הגיל משפיע ואם בשנות ה 20 המוקדמות וגם קצת לאחר הסרטן כל בחורה שנראתה טוב הדליקה אותי כיום כשאני מגרד את ה 30 וגאה בכך גירוי מבחינתי חייב להיות גם מבחינה אינטלקטואלית וחוצמזה יש תקופות של תיאבון מיני מטורף ולאחריהן ימים של חוסר רצון בתחום והכי חשוב זו בת הזוג שמבינה את צרכי מחד ולא מסתירה את צרכיה שרון

מזי א

New member
סקס

אני כרגע שנה לתחילת הטיפולים וחצי שנה לסיומם. אני לא מוצאת קשר בין המחלה עצמה לירידה בחשק, אצלי הירידה בחשק נובעת מזריקות הזולדקס שמבטלות את המחזור וגורמות ליובש. (והמבינה , תבין). בהתחלה כשניסינו לקיים יחסים , וכן לא היה לי חשק, אבל גם בגלל החולשה מהטיפולים,מה זה לא היה נעים , מבחינה מינית, אבל מוצאים את הכוח לאט לאט, ומשלימים את החסר גם אצלי יש לציין שינוי בחשק, אבל אני מוצאת את זה שייך לעייפות הגוף והנפש מהטראומה שעברו שבת שלום

אצלי אין תרופות זה רק דימוי גוף

שנפגע עקב הכריתה.ובכן,מעולם לא היה לי סקס יותר טוב. נראה לי שזה קשור גם בעיסוק האובססיבי שלי בהתעמלות שחלק חשוב מאוד מתוך זה זה לראות את דמותי ולהתאהב בה מחדש. ולהרגיש בגוף את הגבולות של הכח שלו. בעבר, החזה היה עיקר הסקסיות שלי החלק שהכי אהבתי כיום אני חשה שעלי לפתח את שאר הגוף שיגיע לאותה רמת אטרקטיביות בעיני. אם בעבר לא אהבתי למשל את הזרועות שלי, היום אני חשה מזל גדול ממש מתנה על כך שזרוע שמאל לא כואבת וחזרה לתיפקוד כך שאני מודה לגוף שלי על מה שהוא ועל יפי הבריאה. ככה אני באה גם לסקס. מקווה שזה יצא ברור.

לא לביישנים

ירידה בחשק, יובש, בקיצור - הפולניות בהתגלמותה. אני לא ממש יודעת אם זה חזר לגמרי כי אני ממש לא זוכרת מה היה לפני. אני יודעת שבאמת רמת אלטרוקסין משפיעה, גם על זה וגם כמובן על מליון דברים אחרים וגם סטרואידים, אפילו רק הידרוקורט (קיבלת?!). אני בזמן הטיפולים לא לגמרי איבדתי את החשק. אבל מה שקרה אחרי זה היה מאד משעשע (בדיעבד כמובן). היתה כזו התעוררות של ההורמונים שפשוט רציתי לז..ן כל מה שזז. יכולתי לנסוע על ה...ס שלי הביתה. בקיצור.. אש אש מדורה. וד"א - אם את לוקחת גלולות נגד הריון אז סביר מאד שזה בגללן. ולגבי עיצות - מה.. שוב להגיד גראס?! בסוף יעצרו אותי.(אבל בינינו.. זה עובד) בקיצור.. צריך להפגש יאללה מותק. שמחה לשמוע שככה טוב אצלך. גלי

blg

New member
קודם כל צחקתי !!! את גדולה!

ואח"כ גראס? אני הרבה יותר מידי מפחדת מזה - אף פעם לא הייתי מהמקססים, אבל אחרי ששמעתי שעישון עלול לגרום להתפרצות דיכאון אצל בעלי נטיה ואחרי הדיכאון הפוסט סרטני שנמשך קרוב לשנה - תודה אבל אני לא מוכנה לקחת סיכון! וכן, טוב אצלי

תראי מה כתבתי בעניין הג'וינטים

נראה לי שעוד דקה באים לעצור אותי בעוון שידול. וגם מאד התרשמתי וגם התרגשתי מהשימוש בשורש ק.ס.ס. שימשיך להיות אצלך טוב! נראה לי שתסתדרי גם בלי עצות אחיטופל שלי.

מלמלה

New member
תודה תודה ואני מודה

גם אצלי הענינים ממש חורקים, מיובש, אי חשק פולניות או מה שלא תקראו לזה זה באסססססססה הכי גדול ציפרת יקרה גראס נשמע לי רעיון אדיר רק שנראה לי שהבעל שלי ממש ממש מתנגד כך שזה יורד אני שוברת את הראש לרעיונות יצירתיים ולא ממש מוצאת יש חשק והכל ופשוט מאז הניתוח הדימויי הנמוך עצם זה שכל כך הרבה ידיים נגעו לי בגוף ועשו כל מיני דברים לא נעימים פשוט הביא אותי למצב שלא נעים לי שנוגעים בי בכלל והבעל המסכן מנסה כל פעם מחדש ו.... יוק אני מאוד אודה לכולם אם לא תתבישו וכן תגיבו כאן בפומבי למרות הנושא המביך כי לי זו בעיה אמיתי ואני אשמח לדיון פורה ומפרה לפחות לכיוון ההנאה כי בתקופת הזולדקס לא נראה שיש פריון רק עכשיו הצלחתי להגיב בגלל עומס ארועים

blg

New member
OK עוד תוספות

הלכתי (שוב) לגניקולוג (יש לי מנוי אצלו...) דיברנו. את היובש נתין לפתור, כמובן ע"י חומרי סיכה תוך כדי יחסים - לא צריך מרשם רופא בשבילם. אבל יש גם תרופה נוספת שרושמים בד"כ לנשים אחרי גיל הפריון שסובלות מיובש זה נקרא - אובסטין ovestin זה קרם ומחדירים אותו (3 פעמים בשבוע) ובקיצור זה אמור לעזור, קיבלתי מרשם לפני שעתיים אז אני עוד לא יודעת אם זה עובד... חוץ מזה להבטים הלא פיזיים, זה אני לא יודעת מה לענות לנשואות בינכן, אני כל כך לא רציתי אבל לא היה מישהו אוהב וחושק להתמודד איתו פשוט לא יצאתי עם בחורים... (אגב, גם בשלב ההוא הדאיגה אותי האפשרות שלא יהיה לי יותר חשק מיני אף פעם כי פיזיתי הכל היה כבוי לחלוטין) אני כל כך שמחה על תגובותיכן כי זה היה מאוד מביך לפתוח את זה - שקלתי לשנות את הניק...
אני שמחה שלא עשיתי את זה. פריון? אני עוד לא שם, אז אין לי תשובות, למרות שמידי פעם אני תוהה אם אהיה מוכנה לטפל טיפולי פוריות אם יהיו לי בעיות להרות. אני לא מאמינה להם שזה לא מסרטן.

אכן התרשמתי

ולגבי היובש, אז יש גם "ריפלנס" שנשמע על אותו העיקרון, וזה ללא מרשם וזה דוחפים פנימה וזה עושה רטוב ליומיים שלושה. לא ניסיתי (זה שוכב בארון כבר הרבה זמן..) אבל ג'לים אחרים שמומלצים למה שבינו לבינה, שני סוגים שעברו תחת ידיי הם ה KY ג'לי ו"לובריקנט", מהשני הייתי יותר מרוצה. בסופו של דבר פשוט צריך לקנות ולנסות ויש מבחר לא רע בכלל בכל הסופרפארמים למיניהם. זהו. נראה לי שההודעה הבאה שלי פשוט תיקרא - רשימות מהכוס. (סליחה.. לא יכולתי להתאפק) יום טוב ודביק לכולנו גלי

למעלה