מביך: ריח וניל בשרותים! - הכיצד?!

רחלילי

New member
מביך: ריח וניל בשרותים! - הכיצד?!

בשני בתים שונים הרחתי לארונה ריח מדהים לגמרי של וניל בשרותים. ולא זה לא מהסבון המדהים של פלמוליב. זה ריח באויר וזה לא מספריי (לא ראיתי שם בקבוק ספריי של מטהר אוויר). אולי זה איזה מטהר חשמלי? אולי משהו אחר? מישהי מכירה? איך עושים את זה?

kisses

New member
זה ככל הניראה מנר או מכדור בדולח

כזה שמפיץ ריח טוב או של GLADE או של HAZE

רחלילי

New member
זה לא מנר

זה היה ריח ממש ממש חזק אגב לפני כמה חודשים ראיתי באיזה מקום משהו שזה מין בקבוק ויוצא ממנו בד שמשמש כפתיל ופותחים את ז והבד נספג בריח ועושה ריח חזק בחדר. אבל לא היה מזה וניל. מה זה הכדור בדולח הזה?

אתי@

New member
שאלה טובה

גם לי יש אובססיה לריח טוב בשירותים, ועדיין לא מצאתי את מפיץ הריח האולטימטיבי. הכי נורמלי שמצאתי עד כה הוא מפיץ ריח של סנו בצורת משולש. שמתי לב בבית אחד שהייתי בו, ששמו סלסלת סבונים על הניאגרה. הסבונים שהיו שם הם סבונים מיוחדים מהחנויות השוות שמוכרות סבונים במשקל
ולא איזה נקה7 או משהו כזה. זה הפיץ ריח חזק ונעים מאוד
הייתי עושה את זה גם אם הניאגרה אצלנו היתה גבוהה........

רחלילי

New member
הבעיה עם סבונים בסלסלה (מנסיון)

זה שזה מחזיק כמה ימים ואז נעלם הריח. אלא אם זה סבונים שאני לא מכירה. נסיתי הכל: ספרי בריח תפוחים וכל מיני, עלים עם ריח שקונים באריזות סגורות ועדיין חסר הריח שנותן אווירה של משהו מיוחד כמו שהיתה בשני הבתים הללו. אגב לא נראה לי שזה משהו יקר בשני הבתים גרים אנשים שלחוצים כלכלית.

ayush

New member
אז למה לא שאלת אותם ? זאת הרי

מחמאה בשבילם, לא ?

רחלילי

New member
ברור שאשאל

1-זו החברה הקרובה שלי שלצערי כעת בביה"ח עם אביה, אז זה לא הזמן לשאול. 2- זו דודתי שהייתי אצלה שבת ואז הבנתי שזו כבר "קונספירציה"
... מדודה שלי לא הצלחתי להוציא מתכון פשוט למרק עוף, אז את הסוד הזה היא תגלה לי? לא נראה לי. ועד שאשאל את חברתי, עלה לי רעיון לראש: בשני הבתים יש מזגן אולי זה משהו בתעלות הובלה של המזגן אולי מחביאים שם כמה מקלות של וניל?????

fila

New member
יש טיפות של וניל שמטפטפים לתוך

המזגן(יש לי כזה באוטו) , אבל זה לא עשה לי בכלל ריח חזק באוטו היה ריח טוב אבל לזמן קצר מאוד...

רחלילי

New member
לא הבנתי מה לא נראה - זה קיים בשטח!

ככה זה בבתי מלון וככה זה בבית של דודתי מזגן מפוצל שיש לו יציאה לתוך השירותים. אצלחברה שלי זה לא מזגן מפוצל אז אני אצטרך לשאול אותה.

ayush

New member
הלו, לא להעלב ! נראה היה לי מוזר

שיש מזגן בשירותים...סליחה.

רחלילי

New member
לא נעלבתי!!!

זה באמת דבר די נדיר שיש בבית מזגן בשירותים אבל זה מה היה שם, ולא נעלבתי (ומקווה שגם את לא)!

fila

New member
אני גם אשמח לדעת מה זה../images/Emo39.gif

אני אוהבת ריחות טובים שממלאים את החדר

אולי הם פשטו בדיוק שמו שם

את דורם הריח והוא בסה"כ אחד מהמוצרים שכולנו מכירים ושנעלמים תוך מספר ימים... את פשוט "תפסת" את הריח כשהוא חדש ולפני שהוא נעלם... אני עוד לא מצאתי מוצר ששומר על הריח... כולם נורא חזקים בהתחלה ואז נעלמים מהר...

למעלה