מביך
, אבל... למה משתמשים בתנור בטורבו?

ציפהלה

New member
מביך
, אבל... למה משתמשים בתנור בטורבו?

אני יודעת שכשאופים בשתי קומות. אבל מתי זה מומלץ מלכתחילה בלי קשר לכמויות?
 

ציפהלה

New member
תודה, אבל לא מספיק מפורט לי...

חלות, עוגות - לא עלולות להתייבש בטורבו?
&nbsp
ואגב.... אתה רומז למשהו? אני רק ציינתי מבוכה ...
 

lseugy

New member
לא. הוא אומר בדיוק ההיפך. טיפש לא שואל. את שאלת.

 
נהופך הוא זה ששאלת מוכיח שאת אינטיליגנטית

אז ככה כלל ועיקר זה תלוי בתנור.
אני אופה חלות ועוגות אצלי בבית, ללא טורבו (אפיה רגילה).
אבל אם העוגה מאיזה שהיא סיבה, לא נאפת בצורה שווה (וזה קורה בתנורים מסוימים).
אפשר להפעיל על טורבו, ולהכניס כלי עם מים או תבנית אפיה שבה יש מים, זה יוצר לחות, ולא מתיבש
ובאופן כללי ללחמים יוצרת את הקרום הנפלא של הלחם.
 

yair_bar

New member
מנהל
זוכר שקראתי את הכתבה. לא יצא לי לטעום אותה לצערי

אולי כשאצפין אזכור לקנות לעצמי.
&nbsp
אם במקרה את שומעת שיש במרכז - אשמח להודעה
 

חנהפ

Active member
אופה ה כ ל בטורבו

מהיר יותר!
למעט מספר מנות בודדות שנאפות באפיה חום תחתון+חום עליון.
 
למעלה