מביך..

keremb

New member
מביך..

אוקיי.. אז אני בת 18, בתולה
ולא יודעת מה זה לגמור!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! קצת עזרה!! (אני צריכה שמישהו יסביר לי
מה זה לגמור!!)?
!!!

bulb

New member
קודם תתחילי

אחרי זה תגמרי סילחי לקשיש קשה הבנה ,אך מה בדיוק מביך? זה שאת בת 18 ,זה שאת בתולה ,זה שאת לא יודעת מה זה לגמור או הבקשה לעזרה? ראשית ,כמו שלמדתי בצבא: קשה באימונים ,נפצע בקרב. תתאמני. יש לך 10 אצבעות (20 אם את יצירתית) ,טוש (של המקלחת לא כזה שכותבים איתו את השם על התיק) וחבר טוב גם יכול לעזור. אין מדריך מדויק למרות שניתן למצוא פרסומים של הוראות הפעלה כלליות מעת לעת בכתבי עת שונים ,בד"כ אחרי המתכונים ולפני התשבץ. אם את רוצה יעוץ מקצועי - פני לפורום המתאים ,דברי עם חברה קרובה (ואל תשכחי לשלוח לנו את הסרט) או עם איש מקצוע. איחלתי לחיילת בהצלחה בהמשך דרכה.

keremb

New member
תודה!!

תודה!! כמה חיקיתי לתגובה הזאת... בכל אופן, שאלה אחרונה.. אם בכל זאת אתה יכול להגיד לי מה זה לגמור? ושוב, המון המון תודה!

keremb

New member
לא הייתי ברורה?

רגע, רגע, אני חושבת שיש אי הבנה... הכוונה היא לא מה זה לגמור, כלומר שבחיים לא גמרתי אז אני לא יודעת איך זה... אני פשוט לא יודעת מה פרוש המילה... מה זה אומר כאילו... כלומר, כשאומרים לי: "הוא אהב כשאת גומרת לפני שהוא מקבל אורגזמה." למה מתכוונים שאני יגמור? מה זה לגמור? מקווה שעכיו אני יותר ברורה... תודה!

bulb

New member
בוודאי!

קפצי בערב ל"אלדו" בתחילת המדרחוב בזכרון יעקב. הזמיני וופל בלגי עם כדור וניל ,כדור שוקולד בלגי קצפת וסירופ. את כבר תרגישי את זה.

just 20 f

New member
איזה חמודה את חח... ../images/Emo6.gif

אומנם התגובה שלי קצת מאוחרת אבל בא לי בכל זאת... לגמור=לחוות אורגזמה, או כמו ש"רגע..." אמר. זה שאת בת 18 ובתולה זה בסדר, כל עוד טוב לך. אם לא- תעשי משהו בעניין
רק אל תהיי לחוצה מזה ותעשי רק מה שאת רוצה באמת. בכל מקרה, אפשר לגמור לבד ואפשר עם מישהו. כשתגמרי- תדעי. בהצלחה!

למעלה