רונן, זה ממש טוב!
ההומור הישראלי הפופולארי, מאוד "מיין סטרים", אבל עשוי היטב ובצורה מצחיקה וקולעת. הרמה הטכנית נראית לי גבוהה מאוד (אעפ"י שאני לא כ"כ מבינה בזה...), הסאונד והאיכות טובים... וזה גם מצחיק, כבר אמרתי?
בכל מקרה, אני לא בטוחה שזה היה עובד במדינות אחרות מחוץ לישראל, כי זה מאוד מבוסס על התרבות שלנו, המוכרת לנו בלבד ורק אנחנו יכולים לצחוק עליה ולהבין הומור הקשור בה (טוב, גם בתוך מדינת ישראל עצמה, יהיו חוגים שמן הסתם לא היו מקבלים את הסרטון הזה באהדה... אבל לפחות הזהרת שזה לא מומלץ לילדים
). אני רוצה להפנות את תשומת ליבך למשהו שבטח כבר ידוע לך מ-ז-מ-ן, ובכל זאת: קיים אתר בשם "הבמה החדשה", הנותן במה לאלפי יוצרים מוכשרים שבדר"כ כותבים למגירה, לבטא כל סוג של יצירה: ספרותית, מוזיקלית, אומנותית וגם... סרטי אנימציה. יוצר שלדעתי תהנה מאוד מהדברים שהוא עושה, הוא מור מרוז. זה יעניין אותך במיוחד, שכן הוא עושה סרטי אנימציה, שלדעתי הם מוצלחים מאוד. הנה לינק לדפיוצר שלו: http://stage.co.il/Authors/8896 (אם הלינק לא עובד, פשוט תקליד את הכתובת הזו... ההנאה מובטחת!). לדעתי זה יהיה ממש טוב (לך וגם לקהל הפוטנציאלי שלך) אם תכניס את יצירותיך ל"במה" (אם לא עשית את זה כבר ואני לא יודעת על זה...), זה יהיה ממש מתאים! בהצלחה!