מבינים את האבסורד? צוחקים על שי הצעיר

קפרי

New member
מבינים את האבסורד? צוחקים על שי הצעיר

שמביט כל היום כביכול במראה ויוסי מתלונן על התקציב שלא מאפשרים לו לצבוע את השיער (מגעיל!!!)

ruti

New member
שי צעיר? שי טיפש חסר השכלה. לא אתפלא אם

תעודת בגרות אין לו לתיש הזקן. חושב שהוא במסעדה שלו מנהל. סתם אחד שתופס תחת אבל הוא אפס, כמו שנעמה אמרה עליו מהתחלה

קפרי

New member
שי יותר צעיר מיוסי לפחות בשני עשורים, יוסי

בן 56 אבל זאת לא הנקודה, הנקודה היא שבפורום מגיבים בלי מחשבה, רק מתוך רגש (כמו שיריתי הערב אחרי שצפיתי בתוכנית) וכותבים שטויות כמו למה ההוא בלי חולצה ומיד אחרי זה מחמיאים למשהו אחר (כמו יוסי למשל) שאף הוא בלי חולצה, הנקודה, ששי גבר צעיר, כן , הרבה יותר מיוסי ועל יוסי אף אחד לא כתב שהוא כל היום מדבר על הסיגריות שלו ועל צבע השיער שהוא צריך, אז נו באמת, אין אובייקטיביות לאף כותב כמעט כאן (להוציא משפחות...) לא כתבתי על ההשכלה של שי רק על השיער...

Yaki J

New member
מה קשורה מחט לחור של תחת?

על שי מדברים כי הוא תככן, שקרן בלתי נלאה ופועל בעיקר מנרקסיזם תוך כדי ניסיו תמידי לסכסך. זה שיוסי רוצה צבע לשיער, נו אז מה? הוא וגם דיירי הבית רוצים גם סיגריות כל היום. האם הוא פאתטי בגלל שהוא מעדיף לוותר על הצבע לשיער בתקציב בגלל הסיגריות? כן. אבל כל המעשנים פאתטיים. אם יש משהו שהתוכנית מוכיחה זה שסיגריות ממכרות בדיוק כמו סמים.

קפרי

New member
רגע, רגע, אני כתבתי

שהיו תגובות שליליות על כך ששי דואג כל היום לשיער שלו, כעת, כשפעם שלישית אני שומעת את יוסי מוטרד על צבע לשיער שלו ואיש לא מגיב, אני שואלת, מה ההבדל? למה לשי אסור למרות שהוא צעיר והכי טבעי אולי לרצות למשוך תשומת לב של משהי בווילה וליוסי למשל (במקרה זה יוסי) מותר? התגובות על שי שהוא תככן וכו' זה משהוא אחר, אני מתייחסת רק לעניין השיער. ואגב, גם יוסי מרכל, תהיה כנה עם עצמך לפחות. חתימה טובה

Yaki J

New member
אבל הטענה שלך לא הגיונית

מן הסתם מישהו שהוא שנוא ידברו עליו יותר.בעיניי שיחת השיער של הדורבן היתה פאטית אבל הוא לא עיצבן אותי כמו שי, ושי מעצבן בשל סט התכונות הרעות שלו. שי כל כך מעצבן אותי למשל שהוא גורם לי כמעט לא לכתוב עליו מרוב שהוא לא ראוי לתגובה. אנשים אחרים זה מעורר אותם יותר - כל אדם הוא אחר ועולם ומלואו. אז מן הסתם אנשים שונאים את שי יותר ופחות סלחניים על התכונות מאשר סלחנים כלפי הדורבן. כמו שאת באה עם סט של דיעות, ובעד שי, אז מפריע לך יותר כל דבר שהדורבן עושה. אם את רוצה לכתוב על השיער של הדורבן תכתבי - אל תתלונני שלאחרים זה לא מפריע.

קפרי

New member
אתה צודק, יש משהו במה שאתה אומר אבל אני לא

ממש מתה על שי רק שזה צרם לי כששמעתי את יוסי אומר זאת שוב ושוב וכאשר קראתי על התגובות בפורום על שי, זה נראה לי לא הוגן. אבל טוב נו, מה הוגן בכלל בכל המשחק הזה? (..

אבירן200

New member
אשר אל תהיה תמייים, בבקשה תחשוב!!!!!!!!

לפני שעתיים בערך הייתה שיחה בין צבר לאשר ומי שלא שם לב השיחה התנהלה בצורה די מוזרה ואני יסביר גם באיזה צורה... בהתחלה הסליחות וההסברים ולאחר מכן, אחרי שצבר קלט שהקהל אוהב את אשר ושהוא לא הודח הפעם אז הוא חיפש דרך (אני אציין, מאד חכמה שהרבה אנשים בטח לא שמו לב) בכישורי המשחק החדשים של צבר! מתגלה פה אדם שיכול להיות שחקן מאד טוב! אוקיי, צבר לאשר : "אני יגיד לך ממה גם ניפגעתי נורא ( משפט עם הרבה גימגומים) " אשר : "ממה נפגעת?" צבר: "ניפגעתי כשהייתה את השיחה על יצחק רבין ז"ל ( הוא יודע שהנושא של יצחק רבין הוא נושא נורא רגיש במדינתנו) אז הוא חשב לעצמו אולי ננסה לפנות איכשהו לקהל ולנסות להסית אותו נגד אשר.. רק שהוא לא שם לב שאנחנו לא טיפשים ושמנו לב (לפחות אני) למשחק הכושל שלו לנסות להזיל דמעות, לקום וללכת משיחה בשביל לחשוב מה להגיד ולקחת זמן ולנסות לבכות.... בקיצור לא יוצלח! אבל מזימה טובה הייתי אומר צבר!

bibaso

New member
ככה זה כשלא סובלים מישהו

לא משנה מה הוא יעשה, מוציאים את זה רע

cookies10

New member
הרי צבר גם הדיח את אשר אז מה הסיפור שלו

למה אשר צריך להחנן לפניו שימחל לו אשר הוא נשמה טהורה הוא מאד פגיע וחשוב לו להשאיר רושם טוב על כל בעלי הבית, הוא גם הסביר לצבר שהקציבו לו חדר ושהוא מעדיף לגור עם כולם והוא עוד ישן בסלון וזה בגלל שיפרה... צבר הוא שחקן מעולה שלא זז מתפקידו הוא נותן לכולם להרגיש שהוא פה המלך ושצריכים לבוא אליו ולהתנצל, למה הוא לא בא אליהם כמו גבר... מה זה יוריד מכבודו....

blur2

New member
יש סיבות הרבה יותר גרועות לא לאהוב את שי

(ואולי הסיבה העיקרית היא ששי אוהב את עצמו מספיק).

קפרי

New member
אפשר לחשוב שכל החברים שם אוהבים את כולם יותר

מאשר את עצמם, אפילו אשר כדתי לא אוהב אף יותר מאשר את עצמו....(אהבת את ריעך כמוך? לא בבית ספרו).

למעלה