מביעה דעה

nanny3

New member
מביעה דעה

אז ככה קודם כל רציתי להגיד שאני מבסוטית מכל יחסי הציבור שהבנים נאלצים לעשות לאחרונה.. פשוט רואים אותם כל לילה במקום אחר.. והם תמיד פרש .. חוץ מג'יי - הוא בתרדמת... (למההההההההההההההההההההההההההההההההה) את ההופעה האחרונה לא כל כך הבנתי.. לפעמים אני מרגישה שהם משקיעים יותר מדיי במסביב כדי שיבחינו בהם כמה שפחות ואני לא מבינה למה כי הם בהרכב נהדר.. איזה מעולה אם הם יעשו עוד איזה אבי רואוד קטן עם כמה בלדות נבחרות מפרוגרס?... ועוד משהו! מה המגמה הזאת עכשיו שרק גארי, רוב ומארק מתראיינים ?! השניים האחרים לא חלק?! ואני כבר לא יודעת אם זה כי אומרים להם שהם לא חייבים (שזה מקומם) או שלא אכפת להם לא להשתתף (שזה עוד יותר מקומם!!!) הם נראים טוב, הם צריכים להמאיס את קידז טיפה יותר (מתחיל למצוא חן בעיניי) ובעיקר לשדר שהם נהנים ממה שקורה להם ושהם מתכוננים חזק לטור (הראיונות שלהם נמאסו עליי קצת, אני מתגעגעת לשובבות של פעם! שיעשו כבר איזה משו לא צפוי..)

orlyshka1

New member
אז ככה

אני מאד מאד בעד איזה אבי רואוד, כי זה נראה הכי אמיתי ככה, אבל מפתיע אותי שאת רוצה אחד כזה. את לא אוהבת אותם רוקדים, אנרגטיים, עם ביג שואו? ולגבי העניין של הראיונות - יכול להיות שזה יותר מדי למקומות שהם מופיעים בהם, חמשה אנשים, ויכול להיות שזה מתאים לג'יי והווארד, אבל לי זה גם ממש מציק. אני ממש מתגעגעת לשמוע את ג'יי! אני מתחילה להסכים איתך, הוא חייב לצאת מהתרדמת שלו. יש לו כל כך הרבה לתת, אוף!

nanny3

New member
תגובה

אני אוהבת הופעות שהם רוקדים, אנרגטיים, ביג שואו ושרואים עליהם שהם נהנים !!!!!!!!!!!!! לא כאלה שיש להם פרצוף של: "בשביל מה באתי אני מת ללכת לישון".... הם נשחקים.. לילה אחרי לילה אחרי לילה.. וחוצמזה.. איפה נעלם אס.או.אס ?! אנלא אומרת שזה שיר להיט אבל הגיוון יכול לחולל פלאים.. וחוצמזה-מזה, שייתנו לנו איזו בלדה.. רק צרחות בפלאד וקידז.. רוצה גם כמה מבטים נוגים...

netastr

New member
סתם תגובה...

אני חושבת שיחסית לפעם הראשונה שלהם יחד הם מגוונים עכשיו הרבה יותר אני זוכרת בשנות ה- 90 שחצי שנה חרשו על sure ולא שמענו שום דבר אחר .. אפילו לא היה רמז....

nanny3

New member
כן, אבל עכשיו הם ..

all over the place !! ולפעמים קצת יותר מדיי.. שינוחו קצת, יש להם טור ענק בקיץ

netastr

New member
אני מתה על זה...

אני מתה על זה שהם ALL OVER THE PLACE זה אומר שכל יום אפשר לראות אותם :) אבל הם באמת צריכים לנוח קצת לפני הטור... והם גם צריכים להפתיע אותנו... שהרוטין של KIDZ לא ימצה את עצמו

למעלה