מבנה גוף ישר והורמונים נשיים

CHANEL88

New member
מבנה גוף ישר והורמונים נשיים

טוב, אז לי יש גוף שנקרא בשפת העם "עמוד חשמל",
כלומר גבוהה מאוד (1.84 ס"מ) ורזה מאוד (57 ק"ג), והעניין המרכזי הוא שיש לי מותניים לא צרות ממש (היקף 70) וחזה וירכיים בהיקף זהה (85) מה שיוצר את מראה ה"בלוק".

רוצה לציין שאני נוטלת הורמונים נשיים כבר 9 חודשים והמותניים לא הופכות לצרות יותר.

כולן מדברות כאן על "פיזור שומן" בגוף שההורמונים גורמים לו ורק גופי הענוג לא שמע על כך?!

Ellianne

New member
תעשי חישוק

גם אני מאותן רזות שהדבר היחידי שההורמונים פיזרו זה את מצבי הרוח...

דרך אגב, כשהחלפתי מכדורים למדבקות שמתי לב שפיזור השומן השתפר קצת, אבל ממש קצת.

צופה121

New member
זה נכון

האנדוקרינולוגית באיכילוב הסבירה לי שההורמונים משנים את פיזור השומן - כשיש שומן, אבל אם אין שומן, אז הוא גם לא מתפזר... (אלא שאצלי לפחות מבנה שלד העצמות גם הוא די דומה ל"גיטרה")
העניין הוא שאצל נשים ביולוגיות לא רק פיזור השומן אחרת מגברים, אלא גם "פיזור" העצמות שצמחו בגיל ההתבגרות תחת השפעת האסטרוגן - ואילו טרנסיות הנוטלות הורמונים לאחר שהעצמות צמחו כבר, אזי מבנה העצמות לא יכול להשתנות אלא רק השומן, ולכן אם הן רזות, השינוי במבנה הגוף יהיה מאוד מזערי.

אבל שאלה אחת שמאוד אשמח לשמוע:
איך הבדל ההשפעה בין המדבקות לכדורים? האם הן יעילות יותר (לפחות אצלך)?
האם מנסיונך היית אומרת שכדאי לבקש מהאנדו' מדבקות?

אשמח אם תפרטי..
תודה!

Ellianne

New member
לא הייתי מגדירה כיעילות יותר

אבל שני הבדלים ששמתי לב אליהם:

1. עם המדבקות הייתי בוכה המון וב'המון' הכוונה לכל יום לפחות פעם אחת.

2. פיזור השומן השתנה קצת (אבל ממש קצת).

חשבתי שזה לא הוגן לייחס את כל הבכי הזה למדבקות כי אולי זה היה משהו תקופתי כזה, לאו דווקא קשור למדבקות, אבל בדיעבד אני די בטוחה שאלו היו המדבקות.

בקשר לפיזור שומן, אני משערת שהן יעילות יותר בגלל שצריך להדביק אותן באזור האגן, אז הן ממש קרובות לאזור שבו מתפזר השומן (טוסיק, יריכיים וכו') וכך משפיעות יותר. לא בטוחה לגבי התאוריה הזאת, אז לא לתפוס במילה.

האם כדאי לבקש מהאנדו'? לא יודעת, לא הייתי רצה בהתלהבות לאנדו' ומבקשת מדבקות. בסך הכל הן יותר ידידותיות לכבד ומפרישות כמות מאוזנת של אסטרוגן לגוף (בניגוד לכדורים שיש peak כאלה לאורך היום).

צופה121

New member
אוקיי אליאן.. רק תגידי - -

היום את עדיין עם מדבקות? (כי את כותבת עליהן בלשון עבר) ואם לא אז מדוע הפסקת?

בכל מקרה, את כותבת עליהן רק מעלות ולא חסרונות, כך שלפחות *אתייעץ* עם האנדו לגביהן

Ellianne

New member
הפסקתי לתקופה הקרובה

אני לומדת כרגע לפסיכומטרי. כמו שכבר כתבתי המדבקות האלה "קצת" הסעירו את המערך הריגשי שלי יותר מדי, אז החלטתי לחזור לכדורים עד שאני אסיים עם הבחינה. מעדיפה ללמוד עם כמה שפחות בכי...

חוץ מהדבק המעצבן שהמדבקות משאירות אחרי שמורידים, הן דווקא ממש בסדר. צריך להתרגל אליהן קצת.

למעלה