מבנה האכסנה של טמפו - א.ת רמת פולג, נתניה

ש מים

New member
מבנה האכסנה של טמפו - א.ת רמת פולג, נתניה

אין כמעט מי שלא ראה את המבנה (המכוער!) הזה ולא תהה על קנקנו. בכתבת התדמית המצ"ב ניתן לראות קצת מה מתרחש שם. בטוח שזה מעניין, אבל אני רותח על הוועדה המקומית (וכן, עם על המחוזית!) על אישור הגועל נפש הזה! ואיפה "תרומת" אדריכל(?) הזוועה הזו? הייתי משכן את כולם בפנים. לדורות...

הערה קטנה: אני לא יודע מה התרחש באזור התעשיה רמת פולג מאז 98'. אבל אני יודע בוודאות שעד אז לא ניתן היה להקים מבנה מפלצתי כזה (מבחינת גובה ולדעתי גם מבחינת קווי הבניין מכביש 2).

אבישי ק

New member
עבדתי כמה תקופות באזור התעשיה וזה תמיד היה ככה

אם מדובר במבנה המפלצתי של סלקום.
או המבנה ההזוי של EBAY
כל אזור התעשייה בנוי בצורה לא ברורה וללא תכנון.
אני לא אדבר על העדר צל כי בכל זאת אזור תעשיה אבל לא ברור בכלל אופן קבלת ההחלטות ואישורים שם.

ש מים

New member
על מושג "איכות החיים" ועל בעיות התחבורה...

מצד אחד - עצוב ומעצבן, מצד שני - ברור וטריוויאלי. למרחק מהמרכזים העירוניים והכלכליים יש מחיר. לכן מחירי הדיור שונים בישובים ובשכונות שונות. ומצד שלישי - "איכות" היא מושג סובייקטיבי. לאחד "איכות" היא קירבה לעבודה ולמקומות הבילוי, ואילו עבור אחר/ת, "איכות" נמדדת באוויר הנקי, בהיעדר רעשים ובקירבה לטבע ולירוק. לא כולנו זהים ולכן חובה שתהיה הטרוגניות במדינה ולכן אסור לכפות את הערכים שלך על האחר, ובעיקר - אסור לך לבוא לישוב חדש/אחר ולדרוש לשנותו בהתאם לערכיך! כי "איכות הישוב" זו תמונתו ברגע שראית אותו...
לחצו כאן לכתבה במלואה.

למעלה