מבנה לתיאטרון בובות

gayshli

New member
מבנה לתיאטרון בובות

יש לי שאלה שאולי אי אפשר להסביר בכתה. מעולם לא למדתי תיאטרון ובטח שלא תיאטרון בובת, יש לי רצון עז להתחיל לבנות לעצמי תיאטרון בובות אבל אני לא מבינה איך אפשר לעשות את זה ( לא אני, הנגר ) צריך שיהיה מבנה שבו יש חלון בפתח החלון מדף לבפנים שעליו מעמידים כל מיני דברים ומאחוריו בד תפאורה, אז אם יש מדף היכן נכנסת הבובה בהנחה שזו בובת כפפה ולא מריונטה. האם יש רווח בין המדף לבד התפאורה? זאת אומרת שיש מין מוטות שיוצאים מהחלק העליון של חלון המבנה ועליהם תולים את בד התפאורה ? אני מקווה שהשאלה מובנת. תודה מראש

ayaly2

New member
היי גיא? ברוך הבא ../images/Emo140.gif

אני שולחת לך מסר באישי

שלום רב ואלפי סליחות ../images/Emo142.gif../images/Emo141.gif

קבלי את התנצלותי הכנה על כך שההודעה שלך פשוט...חמקה מעיני, מתבייש אבל מודה
שבוע עמוס בחיים ( מה חדש? ) וגם בפורום התנועה היתה ערה מאוווווד כך שבין המיפקד, החברים החדשים שהצטרפו והרצון לענות לכולם חדשים כוותיקים במלוא תשומת הלב והרצינות...פיספסתי ואני מקווה שאת מקבלת את התנצלותי בהבנה
ראשית ברוכה הבאה אלינו, שמחים שבאת ונשמח גם להכיר ולעזור כמיטב יכולתנו ע"פ המסורת הנהוגה בפורום. שנית האם תשובתה של איילה הועילה לך או שאת מחפשת עוד חומר ואופציות? שלישית ( מקווה שלא תיראי זאת כחוצפה מצידי ) כיצד הגיע הרצון העז להקים תיאטרון בובות? והאם את חושבת בכנות שניתן לעשות זאת ללא כל הכשרה או לפחות ניסיון קודם בפועל??? אני חלילה לא מנסה לרפות את ידייך או להקשות אלא שואל שאלות שיוכלו לעזור לך להמנע מטעויות בתחילת הדרך.

למעלה