מבנים בפארק המסילה בירושלים

מצב
הנושא נעול.

הלכתי אתמול לאורך "פארק המסילה".

בחציית דרך בית לחם, בצד מזרח, יש מבנה אפור רבוע ולא משולט. האם מבנה זה היווה חלק מהמבנים התפעוליים של הרכבת?

אם ממשיכים מזרחה בפארק המסילה, לצד תחנת הכוח הראשונה של ירושלים, יש מבנה נוסף עם "מרפסת" ושלט של קיר מסוכן. לי זה נראה כמו מבנה של בקר המסילה. האם אני צודק? (שלט המידע היחיד באזור מתייחס לתחנת הכוח ולא למבנה).

תודה מראש.

מי יכול לעזור?

בחציית דרך בית לחם, בצד מזרח, יש מבנה אפור רבוע ולא משולט. האם מבנה זה היווה חלק מהמבנים התפעוליים של הרכבת?

אם ממשיכים מזרחה בפארק המסילה, לצד תחנת הכוח הראשונה של ירושלים, יש מבנה נוסף עם "מרפסת" ושלט של קיר מסוכן. לי זה נראה כמו מבנה של בקר המסילה. האם אני צודק? (שלט המידע היחיד באזור מתייחס לתחנת הכוח ולא למבנה).

תודה מראש.
מי יכול לעזור?

שילוט פארק המסילה

תודה מראש.
שילוט פארק המסילה
בימים אלו הולכת ונשלמת עבודת הכנת השילוט לפארק המסילה, שיכלול גם התייחסות למבנים הרכבתיים לאורכו.

השילוט בהחלט נחוץ

שילוט פארק המסילה
בימים אלו הולכת ונשלמת עבודת הכנת השילוט לפארק המסילה, שיכלול גם התייחסות למבנים הרכבתיים לאורכו.
השילוט בהחלט נחוץ
הדבר שהכי הפריע לי לא קשור לתח"צ - זהו מסלול הליכה ליניארי, חסרים לחלוטין שלטים האומרים למשתמשים מה המרחק שעברו עד כה והמרחק שנותר לביצוע (כמו שיש במסלולי צעידה עירוניים במקומות שונים בארץ).

אשלח לך גם מסר.

מצב
הנושא נעול.
למעלה