מבעס לבקש טלפון מבחורה ולשמוע

Vdrums

New member
מבעס לבקש טלפון מבחורה ולשמוע

"תביא לי את שלך" לא? די מוריד את האנרגיות...

magenta73

New member
לא, למה?

יש כמה אפשרויות שבחורה תאמר את זה... א. היא מעוניינת ורוצה שהדברים יהיו ביד שלה. שלה תהיה האפשרות להתקשר והיא תבחר איפה ומתי. לא מספיק בחורים לוקחים טלפון ולא מתקשרים? ב. היא לא מעוניינת, וזאת הדרך שלה לנפנף... כל מה שנשאר לך זה לשבת ולחכות... אז תהיה קצת נקבה, מה הבעיה???

bulb

New member
מממ...

תמיד הערכתי בחורה שאוהבת לקחת את ה"דברים" ליד שלה (; בקשר להערה האחרונה: שים לב! יתכנו תופעות לוואי כגון משיכה בלתי רצונית לחנויות בגדים ,התקפי בכי/צחוק לא נשלטים ,דימום (שים תחבושת ,זה יעבור) ,ירידה דרסטית בכישורי הנהיגה (במיוחד בחניה) ונטיה לא להבין גברים. שני הפזוס לצהריים

bulb

New member
את המכונית ואני התמרור

תיכנסי בי ברוורס הרי זה ברור למכונית שלך יש צורה משגעת החל מהפרונט וכלה בתח.. זזה בחינניות ועוברת נתיבים כמו ליידי צ'טרלי בין הסדינים האיתות קורץ ומרמז על הבאות זה הסימן אל מי תרצי לפנות

magenta73

New member
אתה יודע מה...

פעם פעמיים , ניחה. כתיבה יפה, חוש הומור, סבבה... אתה מעלה חיוך על שפתיי, על כך אודה. (וגם אתוודה שיש לי וואחד שפתיים...) מעבר לכך... מאחורי הכל, כל הנכתב והנאמר... תמיד אבל תמיד יש סוג של שובינזם... אפילו אם הוא במסווה... אז... אולי.... די???

bulb

New member
אחד בפה ואחד בלב

(ועוד אחת על השפתיים). אל תתני להפרחות ונפיחות שווא להטעות אותך - אני במזרח והשובנים בסוף מערב. אומרים שמאחורי כל צחוק יש טיפת אמת. במקרה זה הטיפה נבלעת בים של הערכה ,פליאה וכבוד נוכח הנשיות. אם שובניזם זה פתיחת דלת הרכב לגברת ,תשלום על הארוחה ,נשיאת הקניות מהמכולת ושאר מטלות פיזיות - אני מודה באשמה ,היכן הגליוטינה להניח עליה מעדנות את ראשי? שני הפזוס לבוקר זה

Vdrums

New member
א-הא!

איפה כל הבנות שאומרות שבנים לא מתקשרים? שיחכו איתי לטלפון!

למעלה