מבערים-יש משהו שלא מלכלך?

polop

New member
מבערים-יש משהו שלא מלכלך?

קניתי בעבר מבער שהיה בעצם סיר קטן שמתחתו נר שמחמם. זה מלכלך ומעצבן ומוציא עשן שמלכלך. האם יש מבערים שלא מלכלכים, שמכניסים לחשמל ושאינם מוציאים עשן? שמתאימים לשנות האלפיים ולא שהם כמו סיר שמחממים בו איפה קונים בחיפה? תודה רבה

bflygirl

New member
לגבי איפה לקנות בחיפה- רק במסרים

ולגבי שאלתך יש מוצר של חברה מסויימת שזה מן מבער חשמלי שכזה שמוציא אויר ב2 רמות שונות אויר נעים לא קר ולא חם מהסביבה שמים בתכתית במין פאילה כזו עגולה את השמנים הרצויים וזה מפיץ את הריח והיום יש גם אפילו מטהרי אויר עם שמנים אני אשלח לך מסר שאני יגיע הבייתה ויהיה בידי המוצר

polop

New member
באיזה מבער אתם משתמשים?

באיזה סוג מבער אתם משתמשים בשביל לשים שמנים? איך אתם מפיצים את ריחו של השמן בבית? תודה

polop ברוך הבא.../images/Emo24.gif../images/Emo20.gifמבער

המבער שאנו משתמשים בו בדרך-כלל עשוי מקרמיקה,חרס או מפורצלן, המבער דומה לבית קטן עם פתח לדלת ,והגג פתוח. על הגג הפתוח יש צלוחית ,ורצוי שהצלוחית לא תהיה מנחושת. הנחושת לא מוליך טוב לשמנים. ואיפה שיש פתח (דלת) שם שמים את הנר הדולק. בצלוחית שמים 4-5 טיפות שמנים אתריים באיכות רפואית ולהוסיף מים. והבית כולו מופץ בריחו הנעים של השמן.

polop

New member
אין משהו שעובד על חשמל?

עם נר זה בעיה, כי זה מסוכן לשים אותו בחדרי הצפוף, ולצאת מהבית לכמה שעות. חוץ מזה שזה עושה אור בלילה, וחוץ מזה, שזה גורם לתחתית של הצלוחית בה שמים את השמן להשחיר מהאש. מישהו שמע על הייז? כולה, מה שאני מבקש זה מבער על חשמל או מפיץ ריחות בצורה אחרת ,אין דבר כזה? תודה רבה

דרייה

New member
חשוב גודלם של המבערים...

מבערים קטנים מלכלכים,המים מתאדים במהרה ואילו במבערים גדולים יש מקום לשמן האתרי ולמים לוקח זמן להתאדות ולהפיץ את ריח השמן... בדוק..

ערב טוב דרייה.../images/Emo24.gif../images/Emo20.gifלגבי המבער.

אתה צודק שעדיף מבער גדול. גם אני משתמשת במבער גדול,וזה עדיף.

למעלה