מבצעים עלק

• פותח הנושא 1030
  • פורסם בתאריך

1030

Member
קבלתי שובר דיגיטלי ע"ס 300 ש"ח בעקבות קנייה ברשת מכובדת.(השם שמור אצלי). כדי לממש את השובר עלי לקנות מוצר
(בחנות מסויימת ) בשוויו המלא כך שכמעט ולא כדאית כל העיסקה. אותו מוצר ללא השובר זול בהרבה מהשימוש בשובר. מקווה שהסברתי ברור. בקיצור "המבצע" לא לגמרי כדאי. ישראבלוף בהתגלמותו.

דיברגנט חדש

Well-known member
קבלתי שובר דיגיטלי ע"ס 300 ש"ח בעקבות קנייה ברשת מכובדת.(השם שמור אצלי). כדי לממש את השובר עלי לקנות מוצר
(בחנות מסויימת ) בשוויו המלא כך שכמעט ולא כדאית כל העיסקה. אותו מוצר ללא השובר זול בהרבה מהשימוש בשובר. מקווה שהסברתי ברור. בקיצור "המבצע" לא לגמרי כדאי. ישראבלוף בהתגלמותו.
בדיוק כמו כל המבצעים שמציעים בכרטיס האשראי שאני כבר לא טורח, אפילו, להסתכל עליהם.

ב ר ז י ל י

Active member
מנהל
זכורני שקיבלתי מחברת בת של הוט שובר פיצוי על משהו שהיה ניועד לחברת פוקס, ניגשתי לחנות, היה מבצע של חולצה ב 10 ש"ח, לקחתי כמה וניגשתי לקופה, רציתי לשלם בשובר, אמרה הקופאית שמחיר החולצה למשלמים בשובר הוט 40 ש"ח ---- אמרתי לאשתי "נו טוב, אז הם נתנו לי 3 חולצות מתנה ולא תריסר כמו שחשבתי ....."
גם שי החג של ארגונים שונים, תלושים לסטימצקי או דלתא - - לא מקבלים מחירי מבצע (והרי כמעט הכל שם במבצע ) אלא צריך לשלם את המחיר המלא ..... אבל --- הרי על התו משלמים מס הכנסה בהתאם לערכו הנקוב ....

evike

Well-known member
מנהל
גם לי קרה שרציתי לקנות משהו בתלוש שקיבלתי (לא זוכרת את החברה, כי היו לי כמה כאלה), עמדתי בתור, וכשהגעתי לקופאית, לא קיבלתי את ההנחה, כי היא רק למשלמים מחיר מלא.
בקיצור, מבצעים לא ניתנים למימוש, רק חבל על הזמן שמבזבזים בנסיעה לחנות, בחיפוש מוצר ובעמידה בתור.
מישהו צריך לשים סוף לעבודה בעיניים של מבצעים למיניהם.
מרגיז.

ויוי 25

Well-known member
בכל מקום היום ישנם כול מיני התחכמויות כאלה של מבצעי -הנחה:
באחת מחנויות-החשמל הציעו ללקוחות אשר יגיעו וירכשו ו מוצר חשמלי שמחירו יהיה מעל אלף ש"ח,
הם יקבלו בקופה -.400 ש"ח תלוש זיכוי לקנייה הבאה .
התור היה ממש ארוך חיכו יותר משעה להגיע לקופות, ולבסוף כולם התאכזבו כשהבינו שמדובר רק בזיכוי ,
שהם יוכלו לממש רק כשיחזרו שוב ויקנו מוצר חשמלי נוסף , במידה ותהיה פעם כזאת.
ממש עבודה בעיניים על זיכוי שלא ניתן למימוש.

למעלה