מבצעי דצמבר - מה קונים?

מבצעי דצמבר - מה קונים?

המבצעים התחילו והם הולכים ומתחממים, בניגוד לחורף שממאן להגיע השנה. מה קניתן מהמבצעים האחרונים? רשתות או מעצבים? קסטרו או רנואר? זארה או מנגו? יש משהו שכדאי לקנות עכשיו כי עוד מעט אולי ייגמר?

קניות ומבצעים שהיו בסטוק דיי

קודם כל תצאו מתל-אביב, אני וחברה שלי הלכנו השבוע לקניות בקניון חולון ובקניון הזהב בראשון ומצאנו דברים מדהימים שפשוט לא היו בסניפים אחרים. אני קניתי מגפי עור אפורים של זארה, שכבר מזמן אין בסניפי ת"א, מעיל עור קצר של מנגו (800 במקום 1300) שבחיים לא ראיתי בעזריאלי ותיק שחור עם תחרה בניין ווסט. החברה קנתה חליפת מכנסיים מדהימה בזארה (משהו מחויט כזה לעבודה. מי שנדרשת להתלבש ככה, בטח יודעת איזה קשה זה למצוא משהו מחמיא ולא משעמם). כל זה בנוסף לזוג נעליים שחורות קלאסיות על עקב מהקולקציה הישנה, ויצא לה נורא משתלם. יום אחרי זה שוב נאלצתי לבלות בקניון חולון כי הצלחתי לשכוח gps בתוך אחד התיקים שבחנתי (כישרון), ואז החלפתי מתנה שקיבלתי בהיינס (סווטשירט בצבע קקי) ולקחתי טייץ שחור רגיל וחולצה באפור מראנג (ככה כותבים את זה? זה עם פסים שחורים קטנטנים). מהמבצעים שראיתי נכון ליום שישי האחרון - זארה - נאדה מנגו - מתחילים בהנחות עד 50%, אבל כידוע איתם הם הולכים ומשתפרים (רק שנעשה פחות מידות ובכלל דברים נורמליים) קסטרו - 25% וכל מיני פריטים מעונות ישנות במחירים שווים. היו נניח מעילי עור שחורים קלאסיים ב-003. תוך שלוש שעות כל מה שהיה בסטנד בחנות נעלם. לצערי 36 היה צמוד מדי ו-40 גדול אז לא קניתי. מכל המעילים שלי דווקא משהו כזה עוד אין לי. מתקמצנת להוציא אלפייה על ג'קט שתכל'ס יש לכל העולם. מצד שני זה הדבר הכי קלאסי שיש. פוקס - 50% ניין ווסט - 20-30% על הקולקציה החדשה, 50% על הישנה קרוקר - 1+1, ג'ינסים במבצע, פריט שני ב-50%, תלוי על מה נעליי ורטהיימר (ככה זה נקרא?) - 50% על הפריט השני, נעליים או בגדים לא משנה טופ טן (רשת אביזרים זולה) 50% על התיק השני. מרביתם נראים זולים וילדותיים, אבל אפשר למצוא משהו אם מתאמצים נורא. היינס - לא מבינה את ההתלהבות מהחברה הזו, אבל כנראה שאני במיעוט - הגעתי בתשע בבוקר וכל המוכרים התרוצצו אין סאופ והיה תור ענק בקופות. היו 20% לכולם, בדכ"כ ההנחות הם רק לחברי מועדון.

אחלה מבצעים באמת ומעיל עור של קסטרו ב- 300 -

שווה לחלוטין. איזה באסה זה שאין את המידה מתאימה. קניתי לפני כמה שנים מעיל עור שחור ארוך בקסטרו במידה 36 כי לא היה 38 ואני קצת מצטערת על זה. זו לא היתה מציאה בכלל, היה עדיף להתאפק ולחכות עד שאמצא פריט הולם יותר.

אני בעד

לקנות מה שצריך, אצלי כרגע זה בגדים לעבודה [שזה אומר מחוייטים]. הבעיה היא אצלי שאני תמיד נמשכת לקז'ואל :), או לשמלות וחצאיות שאני מאוד אוהבת. יש המון מבצעים מאוד מאוד מפתים!!

כמה המלצות

(אם הכוונה לחליפה) יותר בכיוון הזול - H&O, זארה, גולף, אולי הוניגמן בחו"ל: H&M, NEXT האמת היא שאין לי מושג איפה קונים את היותר יקרים בישראל. אם הייתי רוצה להשקיע כאן בחליפה טובה בכמה מאות פאונדים הייתי הולכת לקלווין קליין, אן טיילור אולי בארה"ב... כל ביקור בהארווי ניקולס יניב אוסף עצום של חליפות מעצבים. אותו כנ"ל לגבי סאקס פיפת' אוו בארה"ב, מייסיס, נורדסטרום או נימן מרקוס. יש המון המון מקומות, באמת לא חסר.

המבצעים הכי שווים הם במנגו

יש דברים יפים ובמחירי םממש שווים. האמת היא שקניתי מעיל עכשיו באילת אז זה היה זול עוד יותר ללא המע"ם. המעיל מהמם ועדיין אין לי תמונה, לצערי, עלה 346 במבצע במקום 511 לפני, זה די שווה.( המחירים לא עגולים בגלל שזה באילת). אבל בכל שנה אני קונה במנגו סוף עונה בגדים שאני לובשת עוד עונות רבות, כולל ביסיק כמו טיצים, גופיות וסריגים. שאר הרשתות לא נותנות מבצעים שווים, לצערי.

ofi6

New member
כדאי כדאי כדאי

יש במשביר עכשיו הנחות מדליקות על אופנה לחורף גם לגברים וגם לנשים, לגמרי כדאי.!

ענתוש 24

New member
אני קניתי במנגו עודפים

חלפתי בחנות וקניתי כמה סריגים שיהיה מה ללבוש

למעלה