קניות ומבצעים שהיו בסטוק דיי
קודם כל תצאו מתל-אביב, אני וחברה שלי הלכנו השבוע לקניות בקניון חולון ובקניון הזהב בראשון ומצאנו דברים מדהימים שפשוט לא היו בסניפים אחרים. אני קניתי מגפי עור אפורים של זארה, שכבר מזמן אין בסניפי ת"א, מעיל עור קצר של מנגו (800 במקום 1300) שבחיים לא ראיתי בעזריאלי ותיק שחור עם תחרה בניין ווסט. החברה קנתה חליפת מכנסיים מדהימה בזארה (משהו מחויט כזה לעבודה. מי שנדרשת להתלבש ככה, בטח יודעת איזה קשה זה למצוא משהו מחמיא ולא משעמם). כל זה בנוסף לזוג נעליים שחורות קלאסיות על עקב מהקולקציה הישנה, ויצא לה נורא משתלם. יום אחרי זה שוב נאלצתי לבלות בקניון חולון כי הצלחתי לשכוח gps בתוך אחד התיקים שבחנתי (כישרון), ואז החלפתי מתנה שקיבלתי בהיינס (סווטשירט בצבע קקי) ולקחתי טייץ שחור רגיל וחולצה באפור מראנג (ככה כותבים את זה? זה עם פסים שחורים קטנטנים). מהמבצעים שראיתי נכון ליום שישי האחרון - זארה - נאדה מנגו - מתחילים בהנחות עד 50%, אבל כידוע איתם הם הולכים ומשתפרים (רק שנעשה פחות מידות ובכלל דברים נורמליים) קסטרו - 25% וכל מיני פריטים מעונות ישנות במחירים שווים. היו נניח מעילי עור שחורים קלאסיים ב-003. תוך שלוש שעות כל מה שהיה בסטנד בחנות נעלם. לצערי 36 היה צמוד מדי ו-40 גדול אז לא קניתי. מכל המעילים שלי דווקא משהו כזה עוד אין לי. מתקמצנת להוציא אלפייה על ג'קט שתכל'ס יש לכל העולם. מצד שני זה הדבר הכי קלאסי שיש. פוקס - 50% ניין ווסט - 20-30% על הקולקציה החדשה, 50% על הישנה קרוקר - 1+1, ג'ינסים במבצע, פריט שני ב-50%, תלוי על מה נעליי ורטהיימר (ככה זה נקרא?) - 50% על הפריט השני, נעליים או בגדים לא משנה טופ טן (רשת אביזרים זולה) 50% על התיק השני. מרביתם נראים זולים וילדותיים, אבל אפשר למצוא משהו אם מתאמצים נורא. היינס - לא מבינה את ההתלהבות מהחברה הזו, אבל כנראה שאני במיעוט - הגעתי בתשע בבוקר וכל המוכרים התרוצצו אין סאופ והיה תור ענק בקופות. היו 20% לכולם, בדכ"כ ההנחות הם רק לחברי מועדון.