מבצע אבקת כביסה ברשת "יש"....

מבצע אבקת כביסה ברשת "יש"....

12 קילו אבקת כביסה של חב' "ביומט" ב- 66 ש"ח. אני קניתי (2 שקים של שישה ק"ג כל אחד) ולומר את האמת? אחלה !!! אני הולכת לקנות עוד שני שקים שישאר לי, כי אצלי הילדים "המלאכיים" שלי רק מודדים חולצה או מכנס וכבר מעיפים לי אותם לכביסה, ככה שאני לא הולכת על היקר והפסאודו טוב, מסתפקת בפשוט שעושה בדיוק אותה עבודה ומותיר יופי של ריח... לידיעתכם...

פל

New member
ואת מרוצה מהביומט? יש לי קיבעון של אבקת כביסה

כן, אני מרוצה לאללה !!!!

מזמן כבר הגעתי למסקנה שכל האבקות עושות כמעט אותה עבודה ואם יש כזה שוני במחיר- אז אני אלך על הזולה שממילא נותנת אותה תוצאה! פעם חבר אמר לי שכמעט כל האבקות הן זהות ומה שעושה את ההבדל זה תוספי ריח בלבד. כלומר כולם כמעט קונים מאותו יצרן ומחליפים רק את האריזות, כמו שקורה בתעשיית הקוסמטיקה והאיפור (כל החברות קונות מאותו מפעל ורק משנות אריזה ומדובר ביוקרתיות ביותר ובזולות ביותר ופעם אפילו פנינה רוזנבלום אמרה את זה באחד מהראיונות שלה בטלויזיה ואני מאמינה בזה).

noa555555

New member
ארי, תגידי, שוב בקשר לדפינול:

יש מצב שיש את זה בחנות "עוגן הזוהר" בקיסריה? באזור התעשייה הדרומי"? ישלי הרגשה שכן. למה את משתמשת בו עוד חוץ מרצפות? מה היתרונות שלו בעיניך? ספרי לי בבקשה לפני שאני רצה לקנות. ואם אקנה, אולי אשלח גם לך איזה ג'ריקן באותה הזדמנות לא?

../images/Emo124.gifבוקר טוב קוריצה, התעוררת?

אז ככה: אם את שולחת לי ג'ריקן כזה, (מספיק של הליטר האחד) אהיה עבדתך הנאמנה לאיזה 20-30 שנה, מבטיחה. למה הוא טוב? להכול !!!!!!!!!!!! זה מן ג'ל כזה, בצבע שקוף- עכור (לא צבעוני) ואני הייתי מנקה איתו הכל, החל ממטבח, שירותים וכלה בשטיפה. אני לא מאלו שפריקיות על ניקיון (מעדיפה כמובן לבשל) אבל כשהיה לי את הדפינול, היות והתמכרתי לריח, אז פשוט התענגתי לנקות). אני חושבת שזה כן בעוגן הזוהר, אבל אבדוק לך. הוא מכיל חומרי חיטוי ואיזה ריחחחחח... למות, בחיי !!!! שוב- אם את קונה- אני רוצה גם !!!!

noa555555

New member
מותק, את יודעת שבשבילך זה יהיה עד חצי המלכות.

למה את רוצה רק ליטר אחד? זה מספיק להרבה זמן? אם אשלח לך שני ליטר את תהיי אמתי הנאמנה ל40-60 שנה?
מה עוד כדאי לקנות שם, כשאגיע, בתקווה שזו אכן החנות הנכונה ויש שם את מוצרי אקולאב זוהר דליה?

פנומן 72

New member
זהירות מבצע

צריך להיזהר ממבצעים שהם לכאורה הנחת כמות. צריך לבדוק אם הכמות אכן נחוצה. למשל ב"מחסני להב" המבצע על ביומט הוא זהה - 100 ש"ח על 18 קילו. השאלה היא תוך כמה זמן משפחה מסיימת 6 קילו - כי אני למשל מסיים שק של 6 קילו בחצי שנה (זוג שחי ביחד) וההנחה על שק היא 6 ש"ח כי שק בודד עולה 39 ש"ח. אם כך לא שווה לי לקנות כ"כ הרבה ולאחסן אותם (אבקה לשנה וחצי) ולשלם על זה מראש. ביומט הוא טוב ? סבבה. שק אחד מספיק. יכול להיות שבעוד חצי שנה המחירים יהיו זולים יותר ... (ואולי לא)

kdr

New member
גם אני נזהר מ"מבצעים"

קודמי לדיה נהגו לקנות במבצעים. הם השאירו ארון מלא חומרי ניקוי, הפולניות לא נתנה לי לזרוק הכל, עם הזמן החלידו האריזות והתחילה חגיגה של ריאקציות בארון. לקחתי שקית ניילון והעפתי הכל. אפרופו אבקת כביסה, הייתה שם שקית של מה שהייתה פעם אבקה שהפכה גוש בלתי מתפורר, שקלתי לשלוח אותה לפסטיבל הפיסול במעלות. אתה צודק בהחלט לגבי אריזות ענק, לפעמים מתפתים לקנות ואז מתברר שרוב האבקה היא מלח עם בישום. אני מעדיף לקנות באריזות קטנות, בכל פעם יוצאים חומרים טובים ויעילים יותר. מה שאני קונה באריזות ענק זה בעיקר אורז, חומוס וכד' זה הולך אצלנו במהירות.

פנומן 72

New member
אגב כביסות משהו לא ברור לי

למה נוזל הכביסה יקר באופן משמעותי מהאבקה ? יותר מפי 2 ?! מה שאני עושה - לוקח אבקה, ממיס אותה בקערית והופך אותה לנוזל...

למעלה