מבצע אימוץ - התרמה

nirlilach

New member
מבצע אימוץ - התרמה

תושב יקר, בין עיסוק לעיסוק, בין קריאת מאמר בעיתון על המצב הקשה החלטתי לנסות לעשות משהו מעבר. ומעבר אלי אולי גם לגייס אותך לעניין. החלטתי שדי לדיבורים הגיע הזמן למעשים. ושאולי כישוב חצי קהילתי נוכל לקחת את הדברים צעד אחד קדימה, ונוכל לאמץ קהילה שהיא במצב שונה משלנו. היות והמצב באמת קשה כיום אך פי מאה קשה כאן להיות עולה חדש שיצא ממרכז קליטה, מתוך חשיבה שלהיות עולה מעבר לקשיי השפה, התרבות והמקום נוצר גם קושי כלכלי עצום כמעט בלתי נתפס. החלטתי שהיעד שלי ובתקווה גם שלך יהיה הקהילה האיתיופית. יצרתי קשר עם משרד הקליטה עם גברת אפרת סגל והיא הפנתה אותי לפרויקט של הקהילה האתיופית שיצאה ממרכז קליטה ומתגוררת בעוני בשכונת עוני קשה ממילא בעיר גנים בירושלים. אשמח מאוד באם תמצא/י משהו שתוכל/י לתרום. אז במידה ויש לכם – צעצועים, בגדים למבוגרים וילדים ולתינוקות, כלי אוכל, כלי חשמל, מצרכי מזון יבשים ובעצם כל דבר שנראה לכם וכמובן במצב סביר. הערה- אני מצטערת שאני מציינת את זה אבל מנסיון של מהשטח אני מבקשת למי שמביא צעצועים לבדוק אותם בבקשה לפני- שהם לא שבורים, פאזלים שלא חסרים חלקים, בובות עם כל הגפים ואתם בטח כבר מבינים את העקרון, אותו דבר לגבי בגדים שהם לא קרועים או מוכתמים, אופנים לא חלודות שבורות או סדוקות, כלי אוכל לא שבורים וכו. אני מציינת זאת לא בכדי להרפות את ידכם אלה מתוך נסיונם של אחרים . ניתן יהיה להביא אלי את הדברים בין ה- 28-30 לחודש נובמבר לרח' נחל מודעין 9. אני מבקשת להביא רק בתאריכים הללו ולא לפני או אחרי, לכן באם יש לכם דברים שהייתם רוצים לתת - אך אתם לא נמצאים כאן או שקשה לכם להביא אותם אלי בתאריכים הללו , ניתן לצלצל אלי לפני או לכתוב לי אי מייל ואני אבוא לאסוף אותם. דברתי עם הרכזת שלהם בשטח וסיכמנו שלאחר מכן נעשה בזאר אשר באמצעתו נחלק להם את הדברים אשמח באם יהיו מתנדבים לדבר בנוגע לחלוקה. תודה מראש על הענות. לילך וניר רז. 9791321 [email protected]

טלכספי

New member
ישר כח../images/Emo39.gif

בהחלט יוזמה מבורכת שתורמת רבות לנזקקים, אבל גם לנו ש"נתקעים" לעיתים עם ערמות צעצועים, בגדים ואחרים בתקווה שעוד ימצא להם שימוש... רק בקשה אחת בשם כל השכחנים - אנא פרסמו באתר תזכורת קרוב יותר למועד ההתרמה. ושיהיה בהצלחה!

למעלה