מבצע "בּקוֹעַ"

רֶשֶף

New member
מבצע "בּקוֹעַ"

במוצ"ש, בסביבות 17:30, התייצבנו ליפשיץ ואנוכי בחניון האנדרטה בכרמי-יוסף. התוכנית המקורית היתה בכלל יער צָרעה, אבל כמו רוב הרכיבות הספונטניות גם זו התגבשה תוך כדי התארגנות. לקראת 18:00 נפל דבר - לא עוד הסינגלים המוכרים והטובים. אנחנו רוכבים לחפש סינגלים חדשים. הכיוון היה החורשים שמערבית לבּקוֹעַ. התחלנו לרכב לכיוון דרום מערב, מגששים אחרי כל מה שנראה כמו קצה של סינגל. הייתכן כי אופנועני כרמי-יוסף מסתפקים במתחם הקטן שסביב מצפה בקוע ולא פולשים לאיזורים חדשים? מצאנו 3 "התחלות של סינגלים". משהו שבין "שביל עיזים" ל"אולי אולי ניסיון של איזה אופנוען לעבור פה לפני שנה-שנתיים". מצו"ב מפת האיזור ועליה תיעוד ה-GPS (בכחול) של המסלול המעגלי שעברנו (באיגוף נגד כיוון השעון). מסומנים באדום 3 המקטעים שהיוו "פוטנציאל סינגול". מקטע 1 - ירידה מהשביל הלבן, רכיבה במגמת דרום מערב עד שני כלי גרוטאות כלי רכב הנטושות ביער ואז מערבה עד לשביל הצמוד לכביש המוביל לצומת נחשון. מקטע 2 - מתחיל דרום מזרחית לאנדרטת הנגמ"ש, לכיוון דרום, במגמת עליה ואז יורד לכיוון אנדרטת מטוס התובלה. מקטע 3 - יורד לכיוון צפון מזרח מהשביל הלבן המוביל לבקוע, במגמת ירידה לאורך הכביש לכיוון לטרון ולבסוף עולה לכיוון מה שנראה (ומריח) כמו המזבלה של בקוע. בעיגול סגול - שדה קטן וחמוד הנסתר בקרחת היער, מוקף מכל עבריו בעצים. בהודעה הבאה צירפתי צילום פנורמי של השדה. בעיגול הירוק - דרופ ה-1.80 המפורסם של כרמי יוסף. למעופפים בלבד. הזמן היה קצר והחשיכה נפלה מהר. סינגלים של ממש, לא מצאנו. שעה וחצי של רכיבה. פחות מ-10 קילומטר. נו טוף. גם זה משהו.

יורם חן

New member
לא מסתדר לי הסימון של הדרופ ../images/Emo4.gif

אלא אם הכוונה למשהוא אחר, האם אתה מתכוון לדרופ שבנו שם גשרים - אם כן הסימון לא מסתדר , במבט מרופרף על הבוקר....

רֶשֶף

New member
לא לא

אם אתה מתכוון לדרופ בסינגל שיורד לכיוון הבית-קברות, אז לא. אני מדבר על מה שנקרא "הדרופ הלבן" (או שזה בעצם שמו של הדרופ במיר"ב... או בבן שמן... או שהגדולים הם תמיד לבנים... ואני חשבתי ש"White can't jump"
)

למעלה