מבצע באחא

מבצע באחא

אחרי ההשקעות שהיו בהפגנה מול הממשלה וקבלת סל תקשורת, נכנסה אחא לגרעון. כאן בקובץ מצורף מכתב של יו"ר אחא. חרשים וכבדי שמיעה קיבלו מימון לסל תקשורת, ולאחא לא נשאר מימון. באסיפה הכללית האחרונה העלה מאיר נוח את האפשרות של מינוי כונס נכסים לאחא ומכירת בית הלן קלר בתל אביב, בית בורלא בחיפה והמועדון בירושלים. ההשקעה במועדון בירושלים היא מבחינת "נס כלכלי" נוכח המציאות הקיימת והמאבק בין יו"ר ההסתדרות לבין שר האוצר. בהמשך לפנייתו של יו"ר אחא אנחנו מבקשים לתרום לאחא גם מחרשים וכבדי שמיעה שאינם חברי אחא. מימון לסל תקשורת יש להם ואנחנו מאמינים שהם בעלי אפשרות לתרום לאחא. אני אישית כבר תרמתי 500 ש"ח לאחא חודש לפני מועד האסיפה הכללית, בנוסף לדמי חבר ששילמתי לאחא. אני מבקש בעיקר מצלף לתרום לאחא, אחרי הודעותיו הרבות בפורומים בהן הוא סיפר על קבלת סל תקשורת איפה שהוא גר. על שלושה דברים העולם עומד: על התורה, על העבודה ועל גמילות החסדים. אני מאמין שכל חרש או כבד שמיעה יכול להיפרד מחמש מאות שקל והדבר יקנה לו גאווה רבה והכרה בקהילת החרשים וכבדי השמיעה בישראל. בקישור המצורף יש הפניה לטופס תרומה לאחא. בהודעה הבאה - תוכנית המועדון בירושלים.

תוכנית המועדון בירושלים

בקובץ המצורף. המבנה ניתן במימון של עירית ירושלים במקום המבנה הקודם של המועדון שניתן לאחא בדמי מפתח והעיריה הקימה עליו כביש. החדרים המסומנים "לא לתכנון" הם חדרים שנותרו בידי המוכר במקום מיסי רכישה, כי לאחא לא היה מימון לתשלום מיסי רכישה. מי שנמצא בירושלים ומעוניין לתרום לאחא יכול לעשות זאת גם בפגישה אישית עם יו"ר הסניף והעובדת הסוציאלית. ניתן לתאם איתם פגישה בפקס 6258499 או טלפון 6234391 שיש בו גם תא קולי להשארת הודעות. תודה לתורמים!

למעלה