מבצע באיביי UK

ווטרס

New member
מבצע באיביי UK

http://pages.ebay.co.uk/sell/2007April10p/index.html 10p for auction/fixed price listings תהנו :)

July84

New member
וואי נשמע נחמד

נראה לי אני גם אנסה
שאלה לאלה שמוכרים באיביי , אתם מוכרים בכמה אתרי איביי במקביל או רק באתר האמריקאי?

ווטרס

New member
אני אישית רק באמריקאי,

אבל אם יש מבצע, נראה לי שאני אנסה את מזלי :)

July84

New member
אפשר לשאול מה את מוכרת?

שהולך לך רק באתר האנגלי?

noga30

New member
משהו שכבר נמכר בחנויות באמריקאי

וחדש יחסית באתר האנגלי, זה בטח לא יחזיק להרבה זמן

July84

New member
נצל"ש- זהו פירסמתי את המכירה הראשונה שלי

טיפונת מתלהבת , ממש מקווה שילך טוב . אשמח לעצות ופידבקים על מה שרשמתי על מנת להעלות את הסיכויים למכירה, http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=140109064195 מה דעתכם? באמת ניסיתי לעשות מקצועי ככל האפשר. פירסמתי עכשיו אבל אני לא מצליחה למצוא את המוצר בחיפוש, למה זה ? לוקח לאיביי זמן להתעדכן? תודה רבה

ACE OF SPADES

New member
מרשים:

בשביל מכירה ראשונה זה בהחלט יפה. עשית את העיצוב לבד? מי הכין לך את זה? לפחות מבחינת עיצוב זה נראה מקצועי ויפה. את הטקסט לא קראתי עדיין

July84

New member
תודה רבה

עשיתי את כל העיצוב באתר activia שהמליצו פה . נורא נוחה לעבודה ויש בה הרבה אופציות עיצוב. תודה רבה

ווטרס

New member
כל הכבוד!

דף המכירה נראה מאוד אינפורמטיבי, הגון ואסטתי. עם זאת ישנם מספר שגיאות כתיב וטעויות תחביריות שישראלים נוטים לעשות. אם תרצי אעבור איתך על הטעויות, אחת אחת. בכל אופן - עלי והצליחי, נראה כאילו את בדרך הנכונה.

July84

New member
תודה

ואני מאוד אשמח לדעת אילו טעיות יש לי בדף. הרי לומדים מטעויות ?

ווטרס

New member
בבקשה:

"This is one of a kind sculpture was made by me . " (remove the 'is') "This cute little teddy bear with his big heart is a perfect gift for any occasion! " (his = its, is a = would make a) "Please email me with any qustion" , (question) "I will be more then happy to help you in any way I can." (will = would, then = than, remove the 'you') "I combine shipping cost only if you will pay for all of your auction at one time." try: Shipping is combined only if all auctions are paid for at once. "I ship the next business day after payment is cleared for fast shipping please pay as soon as you can!" try: I ship the next business day after payment has cleared. The sooner you pay - the sooner I ship! בטח יש עוד כמה דברים, אבל זה זוטות. מכאן תמשיכי לבד :) אגב, ציינת פעמיים שאת מקבלת פייפל בלבד - אין צורך. מספיק פעם אחת. בהצלחה!

tsahallah

New member
טיפ ושאלה

העיצןב ממש חמוד ומתאים למוצר. כנראה שיש לך את הטאץ' לעיצוב. בקשר לשגיאות כתיב, מאוד מומלץ לכתוב בוורד ולבדוק שגיאות איות. זה עולה על המון שגיאות למרות שבטח לא על כולן. עכשיו השאלה: גם אני העליתי מכירה אחת באוקטיבה ואח"כ רציתי לשנות משהו ב-description אבל לא הצלחתי באי ביי האם צריך לעשות את כל השינויים באוקטיבה ורק אח"כ לעשות פוסט כי אחרי זה זה אבוד?

למעלה