|*|מבצע בהוט - 79 ל 1 ג'יגה ו124 ל2 ג'יגה "לכל החיים"... ו-איך אפשר גם ב 39 ... :-)

rafid1

Active member
מנהל
למרות כל הדעות השליליות על השירות של הוט, ואני מסכים להן, בגלל המחיר האטרקטיבי - החלטתי לנסות "להרים את הכפפה" הזו (במבצע הזה של הוט https://www.hot.net.il/heb/join/alloffers/ ) כדי לראות מה בדיוק האותיות הקטנות, וגם לנסות לשנות/לשפר תנאים ע"י שימוש בציוד פרטי ( נתב מותאם סיב)... מדובר בדירה בבנין עם כל התשתיות, כעת מחובר לסלקום על תשתית בזק, עם מתאם סיב פרטי, ובצד - גם מתאם סיב חינמי נוקיה של סלקום (ללא שימוש), שנמצא גם ברשימה של הוט.

לאחר מו"מ קצר, הבינה הנציגה את ה"דרישות" שלי וזה מה שיצא:

1* נאמר שההתקנה לא תפגע בהתקנה הקיימת (סיב סלקום), אלא בנוסף לה. תוצאה: את זה נשאר לראות ...
2* זיכוי בגובה דמי ההתקנה (לאחר "אישור מיוחד" של מנהל, הנציגה ניתקה וחזרה לאחר האישור ) תוצאה: פחות 125 ש"ח...
3* ביקשתי להתחבר עם ציוד פרטי כפי שרשום בסוף הפרסומת באתר, ז"א ללא ציוד של הוט בכלל (למרות שכן רציתי מהם מתאם סיב, זה לא צלח בידי) - אמרו שיהיה פחות 30 ש"ח תוצאה: פחות 40 ש"ח..., ו זה רשום גם בתקנון, רק שלא ממש מפרסמים את זה באתר...
4* בררתי לגבי "שידרוג" ל1000:250 - התשובה היתה שזה +20 ש"ח או +10 ש"ח (תלוי את איזה נציג שואלים). עזבתי את זה לאח"כ...
5* תשתית: הוט פייבר על IBC (אנלימיטד)
6* יציאה מ CGNAT (קבלת IP ציבורי ולא פרטי) - לדברי הנציגה - יהיה ללא תשלום לאחר החיבור את זה נשאר גם לראות...
7* שירות סייבר חינם לחודשיים - ביקשתי לבטל מיד... (זה תוספת בשיטת מצליח - למי ששוכח לבטל ...)
8* הציעו להוסיף גם שני קווי טלפון ב39 ש"ח (300 גיגה) או קו ב27.5 ש"ח (150 גיגה) גם "לכל החיים" - וויתרתי... אז אולי שווה למי שצריך, לי כבר יש, ב 21.90 ...
9* מועד התקנה - היום...

נשאר לראות: אם גם יתנו טלפון חינם ...
;)

ס"ה שורה תחתונה: 39 ש"ח ל1000:100 (או 59 ש"ח ל 1000:250), לפי הכתוב - צמוד למדד ולמע"מ "לכל החיים"...

האמת, שלא ממש האמנתי, אז המתנתי עד שראיתי את המייל ששלחו... מצרף את תקנון המבצע + קטע מהמייל...

אז לידיעת המתעניינים -

תקנון:
http://www.hot.net.il/handlers/GetFile. ... d8e6ac158d

תנאי העסקה:

קבצים מצורפים

• 2025-03-17_104758.png
    2025-03-17_104758.png
    KB 282 · צפיות: 3
מחירים מדהימים ממש.
לצערי אין לי תשתית שלהם כרגע.
יש לך מתאם סיב שעובד גם בבזק וגם בהוט (וגם בסלקום וגם בפרטנר (על תשתית בזק))?
אם כן, מה שמו?

הקישור לתקנון לא נפתח לי.
לא יודע אם הבעיה רק אצלי או לא.

נערך לאחרונה ב:

rafid1

Active member
מנהל
הבעיה רק אצלך, זה PDF... כן, בתשתית בזק (אל סלקום) ו IBC (אל הוט/הוטנט)

קבצים מצורפים

• תקנון מבצע 79 לכל החיים.pdf
    KB 96.1 · צפיות: 3
למעלה