מבצע בסופר

מבצע בסופר

היום בסופר שבו אני עובדת מכרו אבוקדו ב"מבצע" 7.50 ש"ח לקילו. ליד הבית ,ללא מבצע, 3.50 ש"ח.!!! תשמעו עצה ,אל תקנו פירות וירקות בסופר. רק בשוק!

אין ספק כי ירקות רק בשוק או מקום זול

ערכתי השוואת מחירים והסתבר לי כי במקומות גדולים הירקות ממש יקרים דוגמא לכך : ערכתי השבוע קניה יפה של ירקות ופירות והופתעתי מהסכום לתשלום 15 ש"ח.. שבהם נכנסו תפוזים,בצל ירוק,בצל רגיל,סלק,קלמנטינות, בסופר 4.99 לקילו בצל ירוק, ואצל הירקן במקום זול .. 1.99. רק תבינו את ההבדל .. וכן כדאי לנסוע למקום רחוק יותר מהבית על מנת לעשות "שוק ...

אתיר

New member
לא פעם ראיתי בסופר מבצעים

הרבה יותר זולים מהשוק.. תאמיני לי. עכשיו שרשת שאני קונה, אם קונים מעל 100 ש"ח אז ככה בצל, חציל, כרוב ב 0.69.. מה רע? עגבניות היו ללא קשר למבצע ב 1.99 ( כמה בשוק??) אז לא תמיד זה נכון, במיוחד נדמה לי שבירושלים, הרבה יותר יקר משאר הארץ בגלל סיפור השמיטה

dify

New member
תמיד צריך להשוות

לא לקנות כי "פה ידוע שזול" מקומות זולים יכולים להתייקר (נקודתית או אפילו לתמיד...) לפעמים סופר עושה מבצע מאד נמוך על דברים מסוימים (כמו ירקות ב0.69 שזה ממש ממש ממש זול) אבל שאר הדברים בחנות יקרים מאד- ואז בסך הכל הכללי זה משתלם לחנות כי הם מרוויחים היטב על שאר הדברים... לכן חשוב לשים לב למחירים של שאר הדברים במקום... לפעמים המחיר המוזל הוא רק בקניה מעל סכום מינימום (ושוב- כששאר הדברים יקרים יוצא שעל הדברים האחרים משלמים כזה הפרש גבוה שבגללו החנות שמה מחיר מינימום). מצד שני, גם בשוק, לא רק כי זה שוק זה הכי זול, לרוב המכולות בשוק כן יקרות (מיונזים וכאלה יהיה יקר לקנות בשוק הרבה פעמים) וגם ירקות, לא תמיד זולים בשוק- תלוי, כמו שכתבת, בעניין שנת השמיטה, היום בשבוע, וההיצע שיש אצל שאר בעלי הבאסטות, לכן אני תמיד הולכת את השוק עד הקצה לפני שאני מתחילה לקנות- לראות מה יש השבוע בזול ובאיזה דוכן. חלק מהיתרון של השוק זה שיש כמה בעלי באסטות שמוכרים את אותו ירק וככה אפשר לקנות בזול או את המובחר ביותר בעוד שלעיתים קרובות בחנות גדולה יש רק סוג אחד של עגבניות (עזבו מחיר) והן מאד ירוקות או מאד רכות ואין לך ברירה אלא לקנות אותן. בשוק יש מבחר. וכן, לפעמים יקרה שאני אבוא לשוק ואגלה שמוכרים כרוב ב4 שח לק"ג ואוותר על סלט כרוב להשבוע במחיר שכזה. הרי אנחנו יכולים לגוון את המאכלים שלנו :)

למעלה