מבצע בסלולאר

michaelbl

New member
מבצע בסלולאר

למי שאין יותר התחייבות. הייתי לקוח של chatr בכמה חודשים האחרונים בתכנית של 1gb לחודש ושיחות לא מוגבלות, ואז התקשרו אלי לפני שבוע ואמרו שהם במגמה של להעביר לקוחות לחברה אחות fido, וייתנו לי 3gb תמורת 45$ לחודש. לא כל כך רציתי לתת פרטים מזהים בטלפון אז ויתרתי והלכתי לפני יומיים לחנות של פיידו ושם אמרו לי שזה נכון וציפרו אותי בעוד גיגה, כך שיש לי יכשיו 4gb לחודש ושיחות לא מוגבלות ב45$ לחודש.
רציתי להעביר את אישתי שבדיוק נגמר לה החוזה בבתולה אבל הקץ' הוא שצריך להיות בצ'אטר 30 יום לפני שאפשר לעבור, אז התחלנו בלהעביר אותה לצ'אטר.
עוד פרט קטן שאולי הרבה לא מודעים לו, חברות הסלולאר מחוייבות עכשיו לפתוח את הנעילה על מכשירים ובחינם.

שאלה רצינית. ה4 GB שיש לך עכשיו

מה תעשה איתם?
יש לי כבר מספר שנים תוכנית עם 2.5 GB . חששתי אבל יש אופציה להוספה אם לא מספיק, חד פעמית (תמורת תשלום כמובן). עד לחודש שעבר, מעולם לא עברתי 1.5 GB. בחופשה שלנו בפלורידה, בחודש האחרון, "השתוללתי קצת" והקשבנו לקצת רדיו מישראל, (היתה לי תוכנית משלימה לנסיעות כך שהשתמשתי בטלפון כמו בבית). וגם אז.. לא הגעתי ל2 GB. מה אנשים עושים בסלולרי שאני מפסידה?

michaelbl

New member
עד עכשיו חייתי עם 1גב

די בשלום, אם כי חייתי חיי צנע. המייל של העבודה חסמתי רפרוש כשאני לא על וייפיי, בפדפן הגדרתי שלא יציג תמונות כשאני על סלולאר, בוואטסאפ הגדרתי שלא יוריד מדיה באופן אוטומטי על סלולאר ועל לראות וידאו אני בכלל לא מדבר. לרוב הייתי בתוך הטווח המוקצה, לפעמין חרגתי באיזה 100מב.
אני מסכים שלכל מי שמעל גיל 40 לא ממש צריך יותר מ2גב, הילדים לעומת זאת גם דאטה בלתי מוגבלת לא מספיקה להם, אבל הייתי מופתע לקבל עושר כזה של דאטה במחיר כזה. היתרון השני של זה על פני צאטר בשבילי הוא שצאטר התכנית פעילה באיזורי הבית שלהם, ואני לפעמים נוסע מחוץ לטורונטו ואז משלם אקסטרא. הייתי בסך הכל מרוצה בצאטר ולא תכננתי לעבור, פשוט לא היתה סיבה שלא לעבור. לפני צאטר שילמתי 70$ לחודשמלבתולה על 1גב של דאטה כך שזה מרגיש לי כמו זכיה בלוטו, אני אפילו לא יודע מה לעשות עם כל הדאטה הזאת שנשפכה עלי

תודה .

אם כי אני עושה את כל הדברים שמנעת מעצמך, וכאמור מגרדת את ה 1 גב . וואטסאפ הוא כלי התקשורת הכי פעיל שלי, כך שלא יכולתי לחסום אותו. בעיקרון אני לא עונה לשום פעילות במכונית. כך שיוצא שאני פותחת פחות ואולי פעילה פחות כשאני בחוץ, אבל בהחלט לא מגבילה את עצמי הדבר היחיד שאני מנסה, לא תמיד מצליחה, לבדוק וידאו (ושולחים לי הרבה) רק בשדה של וייפי , אבל בעיקר כי יותר נוח לי פיזית לראות ולשמוע כשאני לבד.
. תהנה מה אושר שנשפך עליך. ואשמח ואודה אם תחזור נגיד בעוד חודש ותספר לי, ולאחרים. איך השתנו הרגלי הגלישה שלך בסלולרי מאז.

michaelbl

New member
אות הם כבר השתנו

קודם כל ביטלתי את כל החסימות לכל האפליקציות כשהן על דאטה. מעבר לכך אני מרשה לעצמי לצפות בוידאו כשאני מטייל עם המטומטמת שלנו בבוקר.
אני צריך להודות שאני משתעמם בנהיגה אז לא מעט אני על הטלפון, אם כי ההילוכים הידניים הופעים את העסק לבעייתי יותר.

לכמה זה מספיק?

נניח שאתה גולש באתרי אינטרנט, כלומר לא צופה בסרטים בסארימינג. כמה GB זה צורך? אני למשל רק באתרי מידע וכו' ובפייבוק אבל יחסית הרבה שעות. בכמה GB אני בעצם משתמשת בחודש? אין לי מושג
ובנימה אופטימית זו: אתה רואה, דברים מתחילים לזוז גם בקנדה הקפואה
לגבי מה שכתבת עם הנעילה אז רק שתדע שהסיפור הזה קיים גם באירופה במקביל לתעריפים הגבוהים

michaelbl

New member
את יכולה לבדוק בטלפון

לפחות באנדרואיד יש את זה. בהגדרות, תחת דאטה את יכולה לראטת מה הצריכה החודשית שלך ויש אפילו פילוח לפי אפליקציות.
את רואה כאלה מבצעים רק כשהחברות רוצות משהו. כנסי לאתרי החברות השונות ונסי למצוא חבילה של 1 גיגה בפחות מ60$, והן לא יתווכחו איתך, זה מה יש.

למעלה