מבצע בפורום תמיכה טכנית!!!

@poet

New member
מבצע בפורום תמיכה טכנית!!!

סוגיה מאוד מאוד מוכרת! ואתה מתפלא שיש לך בעיות לכן הכלל הבא של כולם כאן אני רוצה ---> ללא יוצא מהכלל ימציאו שימות למחשבים שלכם אתם צריכים להתחייס למחשבים שלכם כאילו היו הנשקים שלכם בצבא או החברה שלכם מחשב בלי שם זה כמו עוד משהו שזרוק אצלכם בחדר ברגע שיש לו שם אתם מייד מתחילים להתחייס אליו יותר אתם מקפידים לשמור עליו!!! אני הראשון אם כן למחשב שלי קוראים ---> העז של פואט! לא לצחוק אני והוא כל היום ביחד כולם לקרוא למחשבים שלהם בשימות ולכתוב כאן המנצח בשם הכי מקורי יזכה בכרטיסים מבית ציוני אמריקה מתנת תפוז קדימה לדרך!!! הנהלת הפורומים

@poet

New member
כן בהחלט!

אבל אתם תקבלו אותה מידת הגינות כמו כל הגולשים אל תצפו לפריוולגיות לא אצלי!

l i o r

New member
יש לי...

מממ... אז למחשב שלי קוראים דולי על שם כבשה אחת שהיתה בבת עיני ומשוש חיי.. אבל כרגע היא ז``ל... ממ.. תאכלו הרבה קניידלעכים... וזהו. ליאור חולה ):

eYaL

New member
המממ ליאורי..

זה לא תירוץ.שאת חולה..אז לא מתקשרים... :cool: (את לא תדביקי אותי נכון?) :cool: מה נשמע איתך חוץ מזה.. שמח לראות אותך פה eYaL

l i o r

New member
מממ....

איילי תגיד למי שאחראי על המחלות שירגע כי ליאור לא אוהבת את זה B-( ו... ו... איך קוראים לשלך? (למחשב כמובן).

eYaL

New member
בעע

בסדר..אני אדבר איתו.בשבילך :cool: המממ..לשלי אין שם.. 8-p eYaL

Ey@L

New member
אני אני רוצה לזכות (-:

סתם עכשיו חשבתי על רעיונות, דדוקא יצא לי רעיון דבילי אבל נחמד. ממש במקרה מותקנת אצלי חלונות, וממש במקרה אותם החלונות שנמצאות בדיסק שנמצאות בתוך מתקן. המתקן הזה הוא המשקוף. כמו במציאות כל חלון צריך משקוף? אז גם המחשב, המארז ניראה כמו עמודים של משקוף (אם מוציאים את כיסוי הברזל) ובתוך נמצאים החלונות. אז מהיום המחשב שלי יקרא המשקוף. (-: נ.ב ניראה לי ששינה היום של 4 שעות בצהריים השפיעה עליי.

בהתחלה חשבתי על אדי

כי המחשב שלי דומה לאדי כזה .. לא יודע ... אח``כ חשבתי על רייקרד, אבל הוא יותר מדי בוגר .. אז יותר מתאים לו ריקרדו. המחשב שלי הוא ריקרדו.

ורדינה

New member
למחשב שלי קוראים........

חמצןןןןןןןןןןן.........כי אני לא יכולה לחיות בלעדיו. ורדינה

למעלה