מבצע האקורדים הגדול לפורום

ilovelior

New member
מבצע האקורדים הגדול לפורום

אני מפרסם עכשיו את כל השירים שאין את האקורדים אליהם ע"מ שכל עובר ושב יוכל לקחת על עצמו פשוט שיר-שניים-שלוש-ארבע ... כל מי שלוקח על עצמו שיר שיודיע בפורום. 1. ירושליים של ברזל 2. בבל"ת 3. עסק ביש 4. ליל אהבה 5. בתור לשיקוף ריאה 6. חבית הדגים 7. מזכרת למאוננים 8. ד"ר התחכמות 9. טיפש חכם 10. דאווין של שיר מחאה 11. פרקים מיומנו של חוזר בתשובה 12. מה חדש במדע 13. נרקומן ציבור 14. שיר הקומבינה 15. קוצים א'+ ב' 16. תקציר שירי החורף הבא 17. גומרים על אופנוען 18. פצועי אהבתנו 19. המרגל שהתרגל 20. על ארץ מוותרים רק בלב 21. אל תאמיני לי 22. שיר מים רבים 23. שחר עולה סה"כ בתמצית יש חלק ניכר מכל דיסק ואת רישומי פחם יש , אז כדי שYOSSNET יוכל לפרסם את זה ע"פ דיסקים ומסודר צריך להשלים... וכמו שכולם ראו יוסנט חזר ולכן אין צורך כבר לשלוח את האקורדים אליי כמו שנכתב פה אלא ישירות למנהל.......

האקורדים של קוצים א'

D Dm המלך העירום רוכב שנית בלחץ ההמון D Dm המלך העירות רוכב שנית בלחץ ההמון A G F חושף את הכתף הימנית מראה את הלשון ככה זה כל השיר..פשוט ויפה

ilovelior

New member
לגבי האתר

האתר MP3 מיוזיק שהבאת הוא אתר עם מגוון גדול של אקורדים באמת, אבל הבעיה היא שהמון פעמים האקורדים שם פשוט לא מדוייקים... אבל ננסה לתקן ולשפץ , מי שיכול לוודא אקורדים גם מוזמן... יאללה עוד, עוד!!!!!!!!!!!!!!

אני יחזור אליך בימים הקרובים עם עוד

אקורדים אני קצת לחוץ בזמן נתון זה אבל בשמחה אני יוצא... את נרקומן ציבור לדוגמא אני יודע כבר איזה חצי אז זה לא יהיה בעיה ויש עוד כמה כאלה...

קצת עזרה

השמות של כמה שירים לא מזכירים לי . מאידך אני בטוח שאני מכיר אותם אז קצת תפרט את המילים או סימנים אחרים של השירים אל תאמיני לי. ליל אהבה .עסק ביש . בבלת . תודה.

האקורדים של גומרים על אופנוען

C Am התכנסו להם כמה יוצאי יערות Am Dm גזעיים אחד אחד ילידי גבולות C Am והיתה שתיקה גדולה וארוכה של חרון C Am המילים נתקעו לכולם בגרון F G רק בטן התנפחה, שפם האפיר Am Dm איש איש לארץ עיניים השפיל C Am איש איש עיניו מדי פעם הרים Am Dm ופגש את עיני החברים C Am נדו זה לזה בהסכמה C Dm ושוב השפילו מבט בדממה F G מקרי גבול כולם, יוצאי יערות Am Dm גזעיים שבגזעיים, עתירי גבורות... (מעבר) E (נדלג לפזמון) E Am הולכים לגמור על אופנוען F#7 G מכרו זכויות לאיזה קולנוען F#7 Bm מכרו זכויות לאיזה קולנוען E Am הולכים לגמור על אופנוען זהו...זה כל הסיפור כל הבתים אותם אקורדים והפזמון גם כמובן... וואי...זה היה קשה...

*תיקון

C Am התכנסו להם כמה יוצאי יערות Am Dm גזעיים אחד אחד ילידי גבולות C Am והיתה שתיקה גדולה וארוכה של חרון C Dm המילים נתקעו לכולם בגרון F G רק בטן התנפחה, שפם האפיר Am Dm איש איש לארץ עיניים השפיל C Am איש איש עיניו מדי פעם הרים Am Dm ופגש את עיני החברים C Am נדו זה לזה בהסכמה C Dm ושוב השפילו מבט בדממה F G מקרי גבול כולם, יוצאי יערות Am Dm גזעיים שבגזעיים, עתירי גבורות... (מעבר) E (נדלג לפזמון) E Am הולכים לגמור על אופנוען F#7 G מכרו זכויות לאיזה קולנוען F#7 Bm מכרו זכויות לאיזה קולנוען E Am הולכים לגמור על אופנוען

למעלה