מבצע המשטרה בכבישי 2 ו4...

• פותח הנושא בר
  • פורסם בתאריך

בר

New member
מבצע המשטרה בכבישי 2 ו4...

מה בדיוק הם אוכפים בנסיעה על הכבישים האלה ??? זה מעניין לדעת מה הם אוכפים ??? עדיין הרכבים לא מאותתים בין סטיות מנתיבים. עדיין נתקעים על נתיב אמצע/שמאל ללא צורך בעקיפה. עדיין מתפרצים לנתיבים וגונבים זכויות קדימה. עדיין נשארים עם כל העבירות המרובות בכבישים האלה. מה הם אוכפים בדיוק ???

offirla

New member
בר...

במשמרת הקרובה, ביחידת התנועה (מתנ"א) האחראית גם על כבישים 2 ו- 4 - ותהייה לי תשובה רצינית בשבילך - אני אפרסם אותה כאן. בינתיים, זה נראה רק כ- "הצגה" לשרים החדשים: * אבי דיכטר - השר לביטחון פנים * שאול מופז - שר התחבורה והבטיחות בדרכים

בר

New member
בהחלט הצגה ../images/Emo13.gif

למרות שכל ניידת נראתה עם רכב עצור בצד הדרך. מעניין לדעת על מה הדו"חות....

אהובה.א

New member
אולי זה סתם

אולי זה להרתיע נהגים - למרות שזה לעיתים הדבר שעלול לגרום לתאונה - עצירה פתאומית בכביש מהיר, "סטיה לא ברורה" בשל מבט לא לעניין לשוטר במקום לכביש, אי איתות לפני עקיפה.... חסר? ואולי זה רק לבדוק רשיונות נהיגה (להזכירך , יש הרבה נהגים שנוהגים כשרשיונם בשלילה...) ואולי זה להראות ש"אנחנו פה ותיזהרו לכם...). בכל מקרה , יח' התנועה הארצית עושה את מירב המאמצים באכיפת תנועה, אבל זה לא מספיק, כי עובדה שיש עדיין תאונות והרבה. והן לא קורות סתם. הן נגרמות.

be_roo

New member
מהירות, חגורות,טלפונים

אשמח לאכול את הכובע אם משהו אחר יכנס לרשימת הדגשים

offirla

New member
יש לי חדשות בשבילך....

יש לי חדשות בשבילך.... דוחות על "נהיגה שלא בימין הדרך" - נרשמות הרבה לאחרונה... כמובן, גם סטייה מנתיב, חציית שטח הפרדה וכדומה...

be_roo

New member
אשמח לסטטיסיקה של הדו"חות

בתקווה שאכן תהיה אחת כזו בסיום המבצע. התרשמות של אדם אחד אינה אינדיקציה מספקת.

למעלה