מבצע חבר מביא חבר לפסח:

מבצע חבר מביא חבר לפסח:

אני פותחת בזאת במבצע נושא פרסים: כל אחד יכול להשתתף וכל אחד יכול גם לזכות. המבצע אומר: תחרות בין כולנו, על כמות חברים שאנחנו יכולים להביא כחברים מן המניין לפורום. יאללה... אתם לא צריכים כלום, רק את עצמכם. ספרו על הפורום, שהוא לא פורום רגיל, הוא בית, ושנחמד להיות בו ולדבר ולספר על הכל. מי שיצליח להביא יותר חברים יזכה בסיגלים של גילת. יאללה..... ה-ת-ח-ל-נ-ו ...... ב-ה-צ-ל-ח-ה....!!!!!!!!!!!!!!

1mayush

New member
בהצלחה לכולם!!

אני בטוחה שזה יעזור לפורום להתפתח! אריאלה את מלכה!

לאהדורה

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo221.gifבהצלחה לכולם!! :)

באמת זה אחלה רעיון , אני אשתתף , כי הפורום באמת קצת שומם.. :(

היי.. חדשה אני מניחה. ../images/Emo9.gif

אני אדווה, בת 14 + מהפורום השכן
- של רוני. אני כאן לתמוך בחברה המדהימה שלי... לאה, שלא תתלונן שאני לא משקיעה בשבילה מספיק...
רק רציתי לאחל הצלחה לכולם, וכמובן לגילת המדהימה... מקווה שהתחרות תלך והפורום יגדל ויתפתח. וכמובן, אתם מוזמנים אליינו
925
מחכים לכם

לאהדורה

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo221.gifאת שרוטה!!!../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

את לא משקיעה בי יותר מידיי?!?1
את משקיעה בי יותר מידיי!!
:&#39

../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif אל תדאגי, אני אסגור איתך עניינים במקום

אחר
לא יפה לזהם להם שרשורים...

היי אדוונת חמודונת../images/Emo25.gif

אני זוכרת אותך מהתקופה שאני הייתי כאן קודם. ברור לי מאליו שאת אוהבת את רוני {כאילו דה ??, מי לא אוהב את רוני??} ובכן, אני מה-זה שמחה שאת פה, ואם את בכלל חברה של לאה שלנו, אז את צריכה להיות משהו מיוחד... באופן אישי אני מתה עליה. מאמוש, אני שמחה לקבל אותך באופן רישמי לבית של גילת הלל, ומבטיחה לך שיהיה סבבה. שולחת לך חיבוק ענקי ונשיקה גדולה. צ'אווו...אריאלה.

ואו, איזה חמים אתם ../images/Emo13.gif

אני צריכה ללמוד מכם משהו, לפחות לטובת הפורום המדהים שלי..
היית במקרה בפורום של רונצ'וק שלנו פעם? [טוב, אני חייבת להתוודות אם כבר. כן כן, אני מדי פעם מציצה כאן..
]

מאמי, בכיףףף... תבואי לאן שאת רוצה כמה שאת

רוצה. אנחנו נקבל אותך תמיד בזרועות פתוחות, וכבר אמרתי שאני אוהבת את רונצ'וקה. האמת? היא שיחקה אותה בענק. אני מאוד מחזיקה ממנה. אז... חופשי על הבר. תהיי שם, תהיי פה , עשי מה שמתאים לך !!! אנחנו רק נשמח שתהיי איתנו, אבל בהחלט אפשר לעשות גם וגם. לדעתי בכל אופן...

נעים לשמוע תגובות טובות. ../images/Emo13.gif

אין שום בעיה, אם נתת לי "אישור" להיות גם פה וגם שם...
אני לא הולכת.

ברור שאת לא הולכת. לא מוותרת עליך, גם אם זה

יהיה לרבע שניה ליום. את מצחיקה אותי וכותבת אחלה. על כמוך אני לא מוותרת...

איזה כייף לשמוע!

רק עכשיו גילו לי שאת דודה של גילת... איזה כייף לגילת שיש לה דודה שמוכנה להשקיע בכזו צורה.

חחח...אני דודה גאה במיוחד ואין דבר שלא אעשה

בשביל המשפחה שלי. גם אתם נחשבים למשפחה שלי ושלה, ככה שגם עבורכם אני כאן. לכל דבר ועניין. תזכרי את זה. שולחת
ענקי. אוהבת אותך !!!!!!

למעלה