מבצע חובה עלייך מתחיל

pink21

New member
מבצע חובה עלייך מתחיל../images/Emo18.gif

אז ככה אחרי מאמצים גדולים של חשיבה שלי עם עצמי ואחרי שלי עם עדית הגענו למסקנות הבאות: אנחנו מכריזים בזאת על מבצע חובה עלייך
וזה הולך ככה חובה על כל משתמש בפורום הזה אבל על כל אחד... כולל עדית!!! להשמיע נובה ולספר על הפורום לשני אנשים בשבוע.... ואחרי זה לבוא לפה ולכתוב הודעה ולספר למי השמיע ומה התוצאות לטווח הארוך זה אומר שתוך חודש צריכים להיות פה לפחות עוד 4 חדשים עכשיו מי שלא יעמוד במבצע נסכול אותו באבנים... סתם אני יגיע אליו הבייתה ויספר להורים שלו שהוא אוהב בנים/בנות!!! בקיצור אין מצב שמישהו לא מספר ומשמיע נובה ולא לשכוח לספר על הפורום הנהדר שלנו והשוקק חיים... שכולם מבקרים בו אבל לא רושמים נכנסת לפורום תרשום ככה זה הולך... מצידנו <אני ועדית> תרשמו היי וביי אבל רק נדע שאתם פה טוב הבנתם את הכוונה אוהב את כולכם אבל עדיין מעדיף לישון :) והמבין יבין... PINK POWER

איזה ניצול;[

אני כבר הבאתי לכאן פעם מישהי, אבל אז הצבא לקח אותה...
ולהרשם לתפוז אני לא אצליח לשכנע אף אחד. אולי אני אקח איתי אנשים להופעות וככה נגרום להם להתמכר
. אה, אופס, אין לנובה הופעות
. אההה, מישהי צעקה בגללי "יונתן" בפסטיבל יותר. זה גם נחשב?

שישיץ

New member
אבל גייס :)_../images/Emo79.gif

הרבה דווקא כן שומעים NOVA בגללנו, אבל לכתוב בפורום או בתפוז זה ממש קשה לשכנע. אלוהים יודע כמה שמות משתמשים פתחתי לאנשים וחוץ מטולייצ אף אחד לא הפך לתושב קבע...

ברררר

New member
חבר שלי אוהב נובה בזכותי! ../images/Emo9.gif

אבל הוא לא רוצה לפתוח משתמש בתפוז....

שנייה, אני רצה...

חברים שלי מוכנים לבוא בכיף (!!!!!!!) להופעה... אבל להצטרף לפורום זה יותר מידי בשבילם

למעלה