מבצע לחדרי מלח - רק להיום עד 12 בלילה

מבצע לחדרי מלח - רק להיום עד 12 בלילה

אהלן לכולם/ן יש היום באתר גרופר grouper.co.il שזהו אתר של קניות קבוצתיות - כו שיש כבר הרבה זמן קבוצות קניה של טלוויזיות מצלמות וכו' עכשיו יובא לארץ הרעיון של קבוצות קניה לארוחות במסעדות, ספא וכו'. כל קניה היא ליום אחד - אתם מקבלים מייל כל יום על עיסקת היום - ויכולים לקנות אותה רק באותו יום. כאחת שגרה במרכז תל אביב - זה מאד נוח, כי אני קונה שוברים למסעדות על יד הבית שלי ב 50% ויכולה לממש את הקניה בחודשיים הקרובים. אני מספרת לכם/ן על האתר כי היום יש קניה של 5 טיפולי מלח בכל הקליניקות בארץ (כמובן של אותה חברה) בהנחה של כ 68% אז אם מעניין אתכם, צריך הרשמה קצרה מאד, זה בלי התחייבות לכלום, אפילו אתם לא חייבים לקבל את המייל - רק אם אתם רוצים,, הרווח שלי הוא מיזערי, ויכול להיות גם שלכם אחר כך אם תזמינו חברים - אבל אני זוכרת שהיה איזה עניין עם חדרי המלח באיגוד ולכן אני מספרת לכם. תיכנסו דרך הלינק: http://www.grouper.co.il/r/30529--260041243 להתראות וחג שמח דנה

חדרי מלח

לחולי CF יש כניסה חינם לחדרי מלח הפרושים ברחבי הארץ. לפרטים נוספים אתם מוזמנים להתקשר לאיגוד- למזל- לאחר חופשת הסוכות.

sporTV

New member
בוקר טוב דנה

אחלה רעיון! אבל.... סיאפניקים יכולים לקבל טיפול בחדרי מלח בחינם אין כסף!!!!! אם את מעוניינת, תשאלי באיגוד. יום נעים

קודם כל תודה שחסכתם לי כסף

כי ידעתי שיש משהו עם חדרי המלח ולא ידעתי מה,, עכשיו תספרו חוויות,,,,, חג שמח דנה

sporTV

New member
חוויות מחדרי המלח?

לי עדיין אין כי לא הלכתי לשם. אבל נראה לי שזה מאוד כדאי.

למעלה