מבצע מיוחד לקלפי פורניר 818-למבינים בלבד.

מבצע מיוחד לקלפי פורניר 818-למבינים בלבד.

מבצע עד סוף החודש! קלפי פורניר 818 הזולים בארץ. קלפי פורניר 818 מיוצרים בספרד ועשויים קרטון מצופה בפלסטיק. מיועדים בד"כ לסוג מסוים של פוקר-מי ששמע עליהם יודע על מה מדובר. אחד הקלפים החזקים היום באיזור המרכז במקומות מסוימים. לפרטים פנו ל- [email protected] תמונה ופרטים: http://www.nhfournier.es/groupBrowser.php?id=131

darkAI

New member
לפחות אל תכתוב "למבינים בלבד" כשאתה מוכר כאלה

קלפים. כי מי שמבין, יודע שKEG, Copag ו-Modiano חברות הרבה יותר טובות, והרוב גם מודעים שקלפי פלסטיק של חברה לא מוכרת עדיפים על פני קלפי קרטון מצופים פלסטיק של חברה טובה. ואני מכיר פחות או יותר את כל סוגי הפוקר, עוד לא יצא לי לשמוע על סוג כלשהו שדורש קלפים מיוחדים ממין זה.

כנראה שאתה עדיין לא מכיר הכל.

וכן אני עדיין מתכוון למשפט "למבינים בלבד", כי יש אנשים שמחפשים אך ורק את הקלף הספציפי הזה. קלף הקרטון הזה הוא כוכב גדול בהרבה מועדונים בארץ ומשמש למשחקי פוקר (קאריבי, צ'יקט)-אף אחד לא אמר טקסס הולדםו אף אחד לא אמר שהוא יותר טוב מפלסטיק. ה-818 הוא קלף מצויין לתחום שלו (קלפים שזורקים אחרי שעתיים של משחק). אגב, בייצור קלפים לקזינו ולפוקר, חברת פורניר הספרדית היא הטובה ביותר-זאת עובדה שאין עליה ויכוח. אז לפני שאתה קופץ, יש אנשים שמבינים בתחום קצת יותר ממך ויודעים על מה הם מדברים (אגב זה KEM ולא KEG כמו שרשמת.) שמחתי ללמד אותך...

ד י נ מ י

New member
למבינים בלבד.!

אני מוכר צ'פים מפלסיק 3 גרם, מאד מבוקשים בהרבה גני ילדים בארץ. מאד נדירים בצבעים ירוק,כחול ואדום. אלה צ'יפים של כתר פלסיק, לכל קזינו בארץ יש אסלות של כתר פלסטיק. למי שלא מבין שלא יגיב ויספר לי שפולסון יותר טובים.

לא חשבתי שמי שלא מכיר את ה-818 יפנה אלי....

לא באתי להכיר לכם את הקלף או לבקש שתיקנו אותו,מי שמכיר אותו ומשתמש בו, יודע לבד למה משמש הקלף ולאיזה צרכים. חברת פורניר ידועה באיכות שלה ומייצרת גם קלפי פלסטיק (כמו שכבר ציינו כאן EPT, 2818) הם כיום החברה הטובה ביותר לייצור קלפים באירופה. גם קלפים שהם קרטון מצופה מאוד איכותיים-כל מוצר והשימוש שלו. בסדר, פלסטיק יותר עמיד ו.... ? מי אמר שהוא מתאים לכל דבר ?! רק לתת לכם עוד שיעור קטן, רוב בתי הקזינו בארה"ב בייחוד בלאס וגאס, משתמשים בקלף קרטון מצופה, אתם באים להגיד כאן שהמלונות בלאס וגאס הם לא איכותיים ?! לא! פשוט לצרכים שלהם ולנוחות שלהם הם החליטו לקחת קלף קרטון מצופה-יש לו את ההיתרונות שלו ויש לו את החסרונות שלו-אי אפשר להגיד שהוא לא איכותי. הבנתי שאתם לא מכירים את הקלפים, לא מבינים וכנראה שגם לא תקנו-הלאה! בסדר, ההודעה הזאת גם לא היתה מכוונת אליכם, אתם יכולים לחזור לשגרה.

darkAI

New member
נכון, אף אחד לא אמר טקסס הולדם, כולל אותי.

אני יודע שפורניר משומשים הרבה בברידג', אבל זה פורום פוקר, לא פורום ברידג'. אתה אומר שהם גם משומשים גם בפוקר קאריבי.. ניחא, כמו שאמרתי - אני מכיר פחות או יותר, לא את כולם. שנית כל - משתמשים בקלפים של פורניר בגלל הגודל שלהם שמתאים יותר לכאלה משחקים, אבל עדיין הולכים על קלפי פלסטיק 100% איכותיים יותר .וכרגע בעצמך הודאת במה שטענתי, שקלפי פורניר מקרטון מצופים פלסטיק הם קלפים שאתה תזרוק לפח אחרי שעתיים של משחק. זה בדיוק כל הפואנטה של ההודעה הקודמת שלי אחרי שאתה משווק אותם פה כ"אחד הקלפים הכי חזקים במרכז". וזה שאתה טוען שהוא "כוכב גדול" במועדונים בארץ כביכול לא הופך את פורניר לכאלה קלפים טובים, נהפוך הוא. מהפעמים שיצא לי להיות במקומות כאלה, מבחינת ציוד הם מעדיפים ללכת על איכותי *במידת מה*, כל זמן שזה זול. וזה בדיוק מה שפורניר הם. "אגב, בייצור קלפים לקזינו ולפוקר, חברת פורניר הספרדית היא הטובה ביותר-זאת עובדה שאין עליה ויכוח." קודם כל - מדובר פה על קלפי פלסטיק, לא על קרטון. שנית, זה שפורניר מקבלת הרבה חוזים לייצור קלפים לקזינו ותחרויות לא אומר שהם הכי טובים. סטטיסטית, 9 מתוך 10 שחקני פוקר מעדיפים ובוחרים בModiano, Copag ו-KEM. ונכון, יש הרבה אנשים שמבינים בתחום לא רק קצת יותר ממני, אלא הרבה יותר ממני, אבל מה שאתה אומר זה פשוט שטויות. אתה משווק קלפים שהם לא איכותיים בעליל כאילו שאלה היו קלפי פלסטיק איכותיים. לפחות תציין בהודעת הפתיחה שאלה קלפים שאפשר לזרוק אחרי כמה שעות משחק במקום להגיד שקלפי קרטון של פורניר הם אחד מסוגי הקלפים החזקים ביותר בארץ, מה שהם בבירור לא. וברור שאני מדבר על KEM, סה"כ תקלדה קטנה. שמחתי ללמד אותך בחזרה, Arrogant prick.

darkAI

New member
נ.ב.

אלה שהולכים על פורניר הולכים על Fournier 2818 או גירסת הEPT ולא על הזבל שאתה מוכר.

shaywh

New member
פוקר קריבי זה משחק הימורים טהור

שמבוסס על פוקר, סטאד או דרואו, אני לא בטוח איזה מהם. בכל מקרה זה אתה מול הקזינו, הקזינו בד"כ מנצח... תסיקו מזה מה שאתם רוצים, אבל פוקר זה לא.

שמשון7

New member
פוקר קריבי

אם אני לא טועה, פוקר קריבי זה שפותחים חמישה קלפים לך וחמישה לדילר והצירוף הטוב ביותר מנצח. נגיד פול האוס שלך מקבל פי 3 מההימור שלך או משהו כזה...

Papito

New member
איזה באסה! רציתי לקנות 18 חפיסות

אבל אני לא מבין בכלל.....חבל שהמכירה מיועדת לכאלה שמבינים בלבד....

MolyMoly

New member
מכירה גם את הקלפים שאתה מוכר ומשחקת עם KEM

ואין בכלל מה להשוות בין השניים.. מצטערת.. ה-KEM פשוט קלפים מעולים.

למעלה