נכון, אף אחד לא אמר טקסס הולדם, כולל אותי.
אני יודע שפורניר משומשים הרבה בברידג', אבל זה פורום פוקר, לא פורום ברידג'. אתה אומר שהם גם משומשים גם בפוקר קאריבי.. ניחא, כמו שאמרתי - אני מכיר פחות או יותר, לא את כולם. שנית כל - משתמשים בקלפים של פורניר בגלל הגודל שלהם שמתאים יותר לכאלה משחקים, אבל עדיין הולכים על קלפי פלסטיק 100% איכותיים יותר .וכרגע בעצמך הודאת במה שטענתי, שקלפי פורניר מקרטון מצופים פלסטיק הם קלפים שאתה תזרוק לפח אחרי שעתיים של משחק. זה בדיוק כל הפואנטה של ההודעה הקודמת שלי אחרי שאתה משווק אותם פה כ"אחד הקלפים הכי חזקים במרכז". וזה שאתה טוען שהוא "כוכב גדול" במועדונים בארץ כביכול לא הופך את פורניר לכאלה קלפים טובים, נהפוך הוא. מהפעמים שיצא לי להיות במקומות כאלה, מבחינת ציוד הם מעדיפים ללכת על איכותי *במידת מה*, כל זמן שזה זול. וזה בדיוק מה שפורניר הם. "אגב, בייצור קלפים לקזינו ולפוקר, חברת פורניר הספרדית היא הטובה ביותר-זאת עובדה שאין עליה ויכוח." קודם כל - מדובר פה על קלפי פלסטיק, לא על קרטון. שנית, זה שפורניר מקבלת הרבה חוזים לייצור קלפים לקזינו ותחרויות לא אומר שהם הכי טובים. סטטיסטית, 9 מתוך 10 שחקני פוקר מעדיפים ובוחרים בModiano, Copag ו-KEM. ונכון, יש הרבה אנשים שמבינים בתחום לא רק קצת יותר ממני, אלא הרבה יותר ממני, אבל מה שאתה אומר זה פשוט שטויות. אתה משווק קלפים שהם לא איכותיים בעליל כאילו שאלה היו קלפי פלסטיק איכותיים. לפחות תציין בהודעת הפתיחה שאלה קלפים שאפשר לזרוק אחרי כמה שעות משחק במקום להגיד שקלפי קרטון של פורניר הם אחד מסוגי הקלפים החזקים ביותר בארץ, מה שהם בבירור לא. וברור שאני מדבר על KEM, סה"כ תקלדה קטנה. שמחתי ללמד אותך בחזרה, Arrogant prick.