מבצע מנויים "חודש חינם" ב COM-X

• פותח הנושא clev
  • פורסם בתאריך

clev

New member
מבצע מנויים "חודש חינם" ב COM-X

מבצע מיוחד ללקוחות לשעבר של "עולם הקומיקס": מי שהיה בעבר לקוח של "עולם הקומיקס" ויש לו חשבונית שירים את היד כי מבצע כזה עוד לא היה בארץ. הזמינו מנוי לא משנה באיזה סדר גודל (או לפי ההזמנה שהייתה אצל שי) ותקבלו : 1. חוברת מתנה 2. וחודש שלישי חינם כולל משלוח דואר רשום - כל החבילה שלכם וכל החוברות בלי כסף . 3. אני חוזר חודש שלישי חינם!!! – אין כסף חינם חינם חינם!!!! וכל זה בהתחייבות ל-6 חודשים *המשלוח השלישי חינם הוא לפי מחיר ההזמנה של המשלוח הראשון. גם מי שלא היה מנוי אף פעם או עובר אלינו מחברה אחרת ורוצה לקבל הטבות אז בבקשה: מנוי בכל סדר גודל מקבל 50% הנחה בחודש השלישי + משלוח דואר רשום חינם. ומנוי מעל 300 ₪ יקבל חודש שלישי חינם + משלוח דואר רשום!!!! פרטים נוספים באתר. או בטלפון - 050-380162 (חן) כל יום מ11:00 ועד 20:00. המבצע הכי טוב בארץ והשירות עוד יותר!

קרייטון

New member
אמממ הסבר.....

יש לי מארבל סאגה על תחילת הניו אבנג'רס, כתוב שם טיפה על איך הוק אי (עין הנץ) ניהיה פושע ואויב של אירון מן, אני אישית לא הבנתי אפשר קצת הסבר על הפשעים שלו, האהבה לblackwidow ומי לעזזל זו blackwidow+ תמונה שלה (= ועוד משהו, אפשר הסבר על הברודר אוד אוף איבל מוטנטס (האחווה של המטונטים הרעים)? תודה מראש ^_^

למעלה