מבצע מנויים חסר תקדים!!!

מוצארט

New member
מבצע מנויים חסר תקדים!!!

הפועל באר שבע ממשיכה לנסות להתקרב לקהל האוהדים ולקנות את אמונו מחדש ויוצאת במבצע מנויים חסר תקדים בקבוצה לנוער. כפי הנראה כל אחד עד גיל 12 שיגיע עם הוכחה לגילו ותמונות פספורט יקבל מנוי חינם למשחקי העונה. הקבוצה קיבלה אישור מהתאחדות לכדורגל להפיץ כמות מוגבלת של מנויים חינם כך שככל הנראה זה יהיה על בסיס כל הקודם זוכה. כל הכבוד על היוזמה המבורכת!!

מוצארט

New member
ההודעה מהאתר הרישמי של הקבוצה

בהנהלת הפועל באר-שבע בראשותו של אלי זינו - יו"ר הקבוצה, החליטו לצאת במבצע חסר תקדים במטרה להחזיר את הקהל למגרשים ולגדל דור חדש וצעיר של אוהדים. ילדים עד גיל 12(כולל) שיגיעו עם תמונה (עדיף להביא גם ספח ת.ז) בידם למשרדי המועדון, זכאים למנוי חינם לשער 3. ועוד כמה עידכונים...
החלוץ הרומני רוברט ניטה אשר ערך הבוקר אימון בכורה בקבוצה, הרשים את מאמן הפועל באר שבע - אלי גוטמן, שאמר: "ניטה הציג יכולת טובה מאוד למרות העייפות שלאחר הטיסה". ניטה צפויי לחתום בימים הקרובים על חוזה עד חודש ינואר. על פי אחד מסעיפי החוזה למועדון תהיה אפשרות לשחררו במידה ולא ירשים. אם אכן יחתום ניטה בימים הקרובים על החוזה עשוי החלוץ ליטול חלק במשחק הקבוצה באיצטדי בעוד שבועיים נגד בית"ר ירושלים. יו"ר הקבוצה, אלי זינו החליט לסיים את גל השמועות בנוגע למעמדו של מאמן הקבוצה, אלי גוטמן, כאשר הגיב לתחנת הרדיו האיזורית "רדיו דרום": "אני רוצה אחת ולתמיד להוריד את הנקודה הזאת מסדר היום. אלי זינו עושה עבודה טובה מאוד כמאמן הפועל באר-שבע, וכל עוד הוא יחפוץ בכך הוא ישאר מאמן הקבוצה".
לאתר הרשמי נודע כעת לראשונה כי הקשר המוכשר זוהר חוגג אשר ממעט לקבל דקות משחק בתקופה האחרונה סירב להצעה מקבוצת מכבי חיפה אשר קיבל אך לפני כשבועיים בלבד. הקשר סרב להצעה ממכבי חיפה ומקבוצות נוספות שפנו אליו לאחרונה בשל חיבתו הרבה למועדון והקשר ההדוק עם הקהל. תגובתו של קשר הקבוצה, זוהר חוגג, לידיעה הבלעדית: "כשהייתי קטן חלמתי לשחק בהפועל באר-שבע. ב"ש זאת אהבת חיי ואני לא אעזוב אותה לעולם למרות שבשבוע אחד קיבלתי 4 הצעות מקבוצות בליגת-העל כולל מכבי חיפה". תגובותיכם?

X יו יו S

New member
תודה על המידע../images/Emo68.gif

ויש לך טעות " אלי זינו עושה עבודה טובה מאוד כמאמן הפועל באר-שבע,"

מוצארט

New member
והמשך המידע על ניטה

החלוץ הרומני שחתם היום בקבוצה. ניטה חלוץ בן 27 ששיחק ברוב הקריירה בראפיד בוקרשט. ניטה שעונתו הטובה ביותר היתה ב 2000-2001 אז כבש 14 שערים (3 בטבלת מלך השערים הרומנית), במהלך אותה עונה עבר לראפיד מקבוצת פורסטה סוקווה, ניטה כבש 8 שערים בעונה שחלפה, הרבה יותר מההספקים שלו בעונות שקדמו (5 שערים לכל היותר). באוגוסט עלה שמו של החלוץ בעיתונות הרומנית כמועמד לקבוצה ישראלית, אולם לבסוף הוא נותר ככל הנראה ללא קבוצה לאחר שהיה אמור להצטרף לאוברהאוזן קבוצה גרמנית קטנה מהליגה השניה. ניטה נבחן והותיר רושם חיובי אולם לבסוף הוחלט שלא להחתימו, אוברהאוזן אגב ממוקמת במקום האחרון בטבלת הליגה השניה. ניטה הוחתם מבלי שהפועל ב"ש ממש תבדוק אותו, אולם היא תוכל להשתחרר מהחוזה בדצמבר כשיפתח חלון ההעברות.

zuli4

New member
בנתיים הוא מפגין יכולת גבוהה

לאחר שניטה הוחתם הוא מפגין יכולת גבוהה, ומרשים את הצוות המקצועי.

עד המשחק הראשון....

שבו הוא יהיה אפס ויתגלה שהוא בכלל בלם אחורי, ישוחרר וב"ש תשלם לו 40,000 דולר פיצוי.....

קוראים לזה ריאלי, לא פסימי...

עוד לא תפסתם שגוטמן הוא בעצם סוכן שחקנים סמוי שמקבל אחוזים מכל אחד שנוחת בב"ש....

ממש לא הזוי...

יש לך זיכרון קצר, אבל גוטמן היה מעורב בקומבינה עם לירון בסיס ומישהו טרח לטאטא את הסיפור מתחת לשטיח..

מוצארט

New member
אתה רוצה לפרט לי?

כי אין לי שמץ של מושג על מה אתה מדבר... וואי, השם לירון בסיס הוא כ"כ ישן... איפה הוא בכלל היום?

דרומי 22

New member
יש נכסים בבאר שבע.

אז שגוטמן יפתח את העיניים ויראה. מציעים לשחקן ספסל לעבור לקבוצה שמתחרה בכל עונה על אליפות והוא מסרב.פישששששששששששש....זוהר,פשוט אין מילים. ד"א,ינון ברדה,כל פעם שעלה מהספסל קרה משהו טוב,אז שלא יבלבלו אותנו אם טקטיקה שמקטיקה.אני חושב שבב"ש קם יורש שלא מנוצל והנה הולך לו עוד כשרון ענק שישחק באירופה (ויעבור קודם דרך ....אתם יודעים).

למעלה