מבצע משלוח מנות יוצא לדרך!

מבצע משלוח מנות יוצא לדרך! ../images/Emo123.gif

אחרי ישיבה ארוכה ומייגעת, אך עם זאת מלאת צחוקים ודאחקות (?!) של ועדת משלוח המנות שכללה את דפי ואנוכי, הגענו למסקנות מסויימות, אותן אציג לפניכם בהודעה רשמית זו. אז ככה. הגענו למסקנה שצריך מספר דרישות מינימום כדי שלא יווצר מצב שמישהי תקבל פחות מאחרת. להלן הדרישות:
אוזן המן
הפתעה קטנה וסימלית
סוכריה על מקל <או כל סוג אחר של סוכריה>
חטיף שוקולד כלשהו
מיני חטיף בסגנון במבה/ביסלי/תפוצ'יפס
ברכה מיוחדת לפורים, וציטוט אהוב מהסדרה שאיכשהו יהיה קשור לברכה. כל הבנות <וגם הבנים> שמתכוונות להגיע למפגש פורום, גם אם זה לא בטוח, מתבקשות לשרשר את אישורן להודעה זו בלבד, עם האייקון
בנושא. את ההגרלה בקשר למי מקבלת את המשלוח של השניה, נעשה במפגש עצמו. בהמשך, כל אחת מכן תקבל מסר אישי ממני או משותפתי דפי, ובו יהיה כתוב כינוי האדם שיקבל את המשלח מנות של כל אחת מכן. זה לא יהיה כינוי אמיתי של מישהו מסויים, אלא כינוי שאנחנו המצאנו. אם יש לכן הצעות, שאלות, או שאתן סתם רוצות לפטפט איתנו על נושאים ברומו של עולם, נא לשרשר אותן להודעה זו או פנות אלינו במסרים!
בתודה וברכת חג פורים שמח, דפי ואביב
*ההודעה מנוסחת בלשון נקבה, אך פונה לשני המינים*

shanyz

New member
חהה אביב נורא הצחקת אותי!../images/Emo13.gif

איזה רשמיות!:) חיחי אני לא בטוח באה אבל אמרת שגם מי שלא בטוח שישרשר את אישורו אז הנה האישור שלי:
לדעתי זה רעיון נחמד מאוד:)

*neta*

New member
../images/Emo45.gif

רק משהו שלא הבנתי...אם עושים את ההגרלה במפגש עצמו, אז מה זה המסר עם הכינוי של האדם שיקבל את המשלוח מנות?

shiri_b

New member
../images/Emo45.gif

נראה לי שבמפגש פשוט יעשו הגרלה של הכינויים ואתה תביא למי שיצא את הכינוי שהיית אמור להביא לו. או שאני טועה..

*neta*

New member
אני רק רוצה להזהיר את ה"ועדה"

מהכינויים שהם יתנו לאנשים.. ושירי זה הורס לנו בדיחה מאוד טובה אבל נוותר להם

shiri_b

New member
למה? עם קצת רצון

והרבה חכמה זה עדיין יכול לצאת לפועל...למרות שעכשיו הסיכויים קטנים...

*neta*

New member
למה תמיד כולם חושבים שאנחנו

זוממות משהו ? |מבט תמים|
ובפעם האלף, אם נגיד זו לא תהיה הפתעה !

ענבר1

New member
אבל רגע...

אני לא יודעת אם אני אבוא.. וגם אם כן ברגע שכולם יראו את המשלוח מנות לא ישאר מזה אפילו הצלחת!!!! ועוד אני אהיה על מדים..איזה בעסה...

בקשר לכינוי../images/Emo150.gif

שירי צודקת, וזה גם כדי שהברכה צעשה בצורה יותר אישית, לדוגמא, אחד הכינויים יהיה "הלוחמת". אז ברש הברכה אפשר לכתוב- "לוחמת יקרה...יאדה יאדה יאדה...באהבה, הסיידקיק שלך" משהו בסגנון

ברודי

New member
../images/Emo45.gif

אני רוצה להביא לענבר!!!!!!!!!!! (חיחיחיחי
ענבר, צפי פגיעה)

../images/Emo88.gifמקום המפגש!../images/Emo88.gif

טוב, המפגש יהיה בעזריאלי, זה ברור...אבל איפה בעזריאלי? קולנוע? יטבתה?

למעלה