מבצע נושא פרסים-

fatut7

New member
מבצע נושא פרסים-

ברשותי כובע וחולצה וינטג׳ שקיבלתי מהUFC ולא לבשתי מעולם. הימורים למיין כארד, ומי שינחש הכי הרבה יקבל אותם ביום ראשון בערב. הולך? לנחש גם סיבוב ודרך סיומת למקרה של תיקו. בהצלחה?

REL YESAYA

New member
הולך על זה ...!!

Featherweight bout: Mark Hominick vs. Chan Sung Jung[1 מארק הומיניק בהחלטה Welterweight bout: Claude Patrick vs. Brian Ebersole[1 אברסול ב TKO Light Heavyweight bout: Tito Ortiz vs. Antônio Rogério Nogueira[1 הולך על טיטו בהחלטה !!! Heavyweight bout: Frank Mir vs. Antônio Rodrigo Nogueira [1] פרנק מיר ב TKO פעם נוספת Light Heavyweight Championship bout: Jon Jones (c) vs. Lyoto Machida ג'ונס ב TKO תגיד יש שידור בשבת ? וכל אירוע של היו אפ סי שאני רואה עם חברים אני מדבר כל הזמן על הקרבות והם אומרים שאני צריך להפסיק לזיין להם את השכל וללכת לשדר באגו טוטאל מתי האודישנים ?

DorSHTN

New member
מהמר

Featherweight bout: Mark Hominick vs. Sung Jung[1] מרק הומיניק בהחלטה Welterweight bout: Claude Patrick vs. Ebersole[1] אברסול בהחלטה Light Heavyweight bout: Tito Ortiz vs. Antônio Rogério Nogueira[1] נוגרה בTKO Heavyweight bout: United States Frank Mir vs. Antônio Rodrigo Nogueira[1] מיר לוקח בTKO Light Heavyweight Championship bout: United States Jon Jones (c) vs. Lyoto Machida[1] ג'ונס בהכנעה

למעלה