מבצע ניקוי אביב - עדכון

מבצע ניקוי אביב - עדכון

יש לנו כבר 7 משתתפים (חוץ ממני כמובן) הטפסים עוד לא נשלחו כי אני מחכה לאישור הנהלת תפוז. אז... סבלנות, עוד כמה ימים. אני מתרגשת מאוד לקראת ואתם? מה אתם רוצים להשיג מהמבצע? אילו מטרות אתם מציבים לעצמכם? (דברים שאתם יודעים שאתם צריכים להתאמץ בשבילם) לאיזה יעד הייתם רוצים שהמבצע יביא אתכם (דברים שנראה לכם הגיוני שהמבצע יעשה בשבילכם) אנסה להסביר את ההבדל בין המטרות בשאלה הראשונה לבין היעד שבשנייה. למשל: מטרה שאדם מציב לעצמו: אני רוצה לרדת X ק"ג אני רוצה ללכת 30 דקות ביום הליכה ספורטיבית יעדים: שיפור איכות השינה שיפור הנשימה תחושה של הקלה השתמשתי בדוגמאות הכי בנאליות שהצלחתי. לכו על הדברים עד הסוף לכו על מטרות הגיוניות - ניתנות להשגה יעדים - לכו על חלומותיכם הכמוסים ביותר. ככל שיעד קרוב יותר לשמיים, כך היכולת שלכם להגביה עוף גדולה יותר. הנה, התחלנו בכל מקרה

SideKick

New member
ניקיון אישי...

רק מדברים לידי על ניקיון ואני מיד מתפתה בעצמי וקופצת כל הדרך
מפורום רפואה משלימה. אז לא, אני לא משתתפת פעילה בעצמי במבצע הנוכחי, אבל התכונה הניקויית ששורה כאן עשתה לי מיד חשק לעשות בדק בית משלי. אז... השבוע בהחלטה גורפת הפחתתי קפה. בהתאם את הסוכר. הורדתי כמעט לחלוטין את מוצרי החלב פרה (למעט החלב בקפה) והכי חשוב - אני בתהליך גמילה מהתמכרות בנושא התנהגותי (מחשב, אלא מה?). תודה לך נאוה על הכנסת המוטיבציה לאוויר. אכנס לכאן מדי כמה זמן לעקוב מהפן הטיפולי. אשמח לענות ולתמוך אם יתעוררו שאלות בעיקר בנושא הפעילות הגופנית. בהצלחה לכולם בניקוי ובהרגשה

היי סיידקיק - נעים לארח אותך ../images/Emo140.gif

נשמע אחלה!! לדעת ש'תפסת טרמפ' ואת פולת לטובת בריאותך, דווקא אנחנו, המטפלים נוטים לפעמים להזניח, או לדחות למחר
לגבי גמילה ממחשב - נו, באמת?!! איך תקבלי את תגובתי?

SideKick

New member
לא אמרתי גמילה ממחשב...../images/Emo5.gif

אלא גמילה התנהגותית הקשורה לדפוסים הקשורים למחשב. ולכן - אני גם בתהליך גמילה כואב
וגם יכולה לקרוא וליהנות מהתגובה שלך

SideKick

New member
ידעתי שראשך ירוץ למקומות מסוכנים...

אבל אני דיברתי על מינונים, על כמויות, על איפה ולמה וכמה ולא על האם בכלל.

למעלה