מבצע ניקוי של הפורום - מי שעוד לא

מבצע ניקוי של הפורום - מי שעוד לא

שלח את הניירות - נא לשלוח כדי שנוכל להתחיל רונת, החומר שלך הגיע. מתחילים ממש ממש בקרוב אם יהיו לפחות 5 משתתפים ששלחו ניירות אני כבר קצרת רוח!!

dorgad

New member
../images/Emo8.gifנאוה - ניקוי הפורום?

בטח פספסתי משהו... למה הכוונה? אילו ניירות? לשלוח לאן? למה? מה? אולי דרוש ניקיון של הודעות מהסוג שהכניסה ה"מדיום" לפורם שלנו... אנא עדכניני-נא, תודה!!!

חחח הכל התחיל לפני פסח...

החלטתי לצאת במבצע ניקוי אביב. תהליך טיפולי קולקטיבי משהו בפורום. אני כידוע לך נטורופתית. יש תלונות שחוזרות כאן המון ויש בעיות שמשותפות לכולנו. כולנו צריכים לסגל אורח חיים מתאים יותר. הרוב לא יודעים איך. לכולם זה קשה, ותמיכה קבוצתית היא תמיד מבורכת. החלטתי לנצל את הבמה שלי כאן בפורום ולעזור לעצמי ולאחרים. החלטתי ליצור תהליך אינטרנטי של שינוי באורח חיים ובתזונה. אלא מה? זה לתת טיפול דרך האינטרנט
זה לטפל באנשים בלי לבדוק אותם
אז... כל משתתף חותם על הצהרה שמפרטת את תנאי ההשתתפות וכל משתתף עושה בדיקות מקדימות ושולח לי את התוצאות. אני לוקחת אחריות רק על מי שיש לי די מידע כדי לא להזיק לו, ורק על מי שמתחייב (בהצהרה) שיהיה במעקב רפואי צמוד. עד שנזוז בקצב הפיברו, מבצע האביב יהפוך כבר למבצע סתיו. אבל... מה בוער? מה זה כמה חודשים מול הנצח?
את מוזמנת כמובן להצטרף. דפדפי אחורה לימים שלפני הפסח (שבוע-שבועיים) וקיראי את כל מה שכתבנו אז. ההזמנה מופנית לכל החדשים ולכל מי ששינו את דעתם.

דיתי3

New member
נאוה-מבצע נקיון

נאוה שלום!! הייתי שמחה לקבל את המייל שלך, וכמו כן טפסים למילוי ומשלוח אליך. בתודה דיתי

למעלה