מבצע סוף שנה בדלתא -הגיע אלי במייל- נשמע שווה

CooknBake

New member
מבצע סוף שנה בדלתא -הגיע אלי במייל- נשמע שווה

החל מיום שלישי 9/12 ועד 31/12 יתקיים מבצע השני ב 1.00 ₪ הזול מביניהם. לקטגוריות הבאות: מגוון פיג'מות נשים/גברים הלבשת פנאי נשים/גברים פיג'מות ילדים/הלבשת ביגוד ילדים בוקסר ילדים אני מתכננת היום להגיע לפני שיגמר
יום מקסים לכולם.

CooknBake

New member
הי אריאלה יקירתי

לא מזמן חזרתי מדלתא - הייתי חייבת להווכח אם המייל שהופץ נכון, ואם נכון אז להנות מהמבצע. אז ככה - המחירים אותם מחירים!! קניתי - מכנס טרנינג לבעלי מכנס טרנינג לי ג'קט פליז לי 2 פג'מות לבנות 2 חליפות פוטר לבנות 2 חליפות פוטר לבן פיג'מה (מהממת) לי 3 חבילות של שלישיות גרביים (במבצע של 2+1 חינם) 4 זוגות תחתונים לבנות הכל ביחד 570 ש"ח (רק הפיג'מה 190 ש"ח). חוץ מזה שבקרתי בשוק של רמלה והיה לי כ"כ כייףףףףףףף!!!! חזרתי עם שני שקיות סופר ירוקות מפוצצות!! יום מקסים

זה ממש משמח אותי שקנית אחלה דברים למשפחה

אבל מה לעזאזל קנית לי ???????????????? את יודעת שאני אוהבת גם !!!! ואת עוד מנפנפת לי ככה סטרייט טו דה פייס שקנית לעצמך פיג'מה מהממת... חכי- חכי.... יום הדין בדרך..... סתאםםם.....
האמת היא שאני חייבת לקנות כמה דברים בדלתא לקראת הלידה, אז אעשה זאת סון אז פוסיבל... תודה אהובתי.

היום הייתי

יש לי הרגשה שמשהו השתנה במחירים לאור המבצע אבל אולי אני טועה יש כותונות מהממות לילדות קטנות שווה ביותר

פנומן 72

New member
הפרט החשוב יותר לא נמצא בהודעה שלך

וזה - כמה עולה הפריט הראשון. הרבה חנויות ורשתות עושות מבצע אווילי של "שלם 1 ש"ח על הפריט השני" - שזה בדיוק כמו 1+1. אבל כמה עולה ה-1 ? בדקת ? לך תראה כמה עולה פריט של דלתא וחזור אלינו עם תובנות...

CooknBake

New member
"לך תראה כמה עולה פריט של דלתא וחזור אלינו עם

תובנות" ???????????? סליחה אבל...... לא חושבת שאני עובדת אצלך!! ואם לא התכוונת, אז פעם הבאה חשוב על ניסוח קצת יותר מנומס!!

פנומן 72

New member
זה לא היה בלשון ציווי

אלא יותר בלשון כיוון. כדי לדעת אם פריט מסוים הוא כדאי לקניה ב"מבצע" צריך לבדוק את מחירו הראשוני, ועושה רושם שאת נופלת בבור שטומנים לך קופירייטרים. אז באמת קודם צריך ללכת ולראות את המחיר, על דרך של "לך אל הנמלה עצל" - לא בלשון ציווי. קצת הגיון לפני שקופצים.

למעלה