מבצע סמואל אטו יוצא לדרך!

מבצע סמואל אטו יוצא לדרך!

רוצים לפגוש את סמואל אטו? תפוז אנשים מזמינים אתכם לחוויה של פעם בחיים ומחלקים ל-2 גולשים נרגשים וברי מזל 2 הזמנות לפגישה אישית עם כוכב ברצלונה - אלופת אירופה - סמואל אטו! המפגש המרגש יתקיים ב - 24.5.06 במסגרת "טורניר השלום" שיתקיים באצטדיון הדר יוסף, בת"א, כאשר מלבד 2 ההזמנות האישיות, אנחנו מחלקים ל- 10 גולשים נוספים, כרטיסי כניסה זוגיים לאירוע. איך זוכים? 2 הראשונים שיענו נכונה על כל שאלות הטריוויה וישלחו את הפתרון לשם המשתמש "צוות תפוז סופרגול" הם הזוכים המאושרים שיזכו לפגוש את אטו באופן אישי. 10 הגולשים שישלחו את התשובות הנכונות אחריהם, יקבלו הזמנות זוגיות לאירוע. בהצלחה! הטריוויה: 1. מהו צבע המדים של נבחרת ברזיל? 2. כמה פעמים זכתה נבחרת ברזיל במונדיאל? 3. באיזו שנה התקיים המונדיאל הראשון? 4. מהו הפרס על השלמת סדרת השוערים באלבום המונדיאל? 5. כמה מדבקות יש באלבום המונדיאל? 6. כמה פעמים זכתה אנגליה בטורניר המונדיאל? 7. מהו מספר מדבקת האס של "בר"? 8. מי הבקיע את שער הניצחון במשחק הגמר של ליגת האלופות בין ארסנל וברצלונה 2006? בהצלחה!!!

E442

New member
ממש טריוויה

אני יודע את כל התשובות לשאלות חוץ ממה שקשור באלבום סופרגול. חבל שאתם אנשים מטומטמים ושואלים שאלות שבכלל לא קשורות לטריוויה. כמה מדקות יש באלבום המונדיאל , גם כן ...

יקירי

המבצע הזה ניתן לך בזכות אלבום מדבקות המונדיאל אז אם אתה מקלל ככה כנראה שלא מגיע לך לזכות בברכה, צוות תפוז סופרגול

E442

New member
סליחה

אני מצטער שקיללתי אתכם , ואמרתי לכם מטומטמים. זה פשוט לא הוגן לדעתי , לשאול שאלות לא רלוונטיות כדון : " מהו מספר האס של בר באלבום ? " אלו שאלות שבכלל לא בודקות את ידע האדם לגבי כדורגל. חבל מאוד , כי בגלל שאין לי אלבום מונדיאל נהרס לי כל השאלון , מפני שידעתי את כל התשובות אך לא מה שקשור באלבום.

FR MAN

New member
יא חתיכת אפס

אם אתה לא אוסף תאלבום בכלל אין לך זכות להיות בפורום הזה . ואיפה היית כשאני מכרתי תסידרת מדבקות בשביל לזכות בפגישה עם אטו ?

E442

New member
דבר ראשון , דבר יפה.

דבר שני , אני לא אוסף את האלבום , אבל זכותי להיות כאן. התנצלתי על מה שאמרתי להם , זה היה רגע של עצבנות. אני התמצלתי , ולך אין זכות לדבר אליי. למה מי אתה בכלל ? סתןם ת'פה ושב בשקט. טמבל. חברי הפורום , ההודעה הזו , הייתה מיועדת לאותו הבן אדם שרשם לי " יא חתיכת אפס ". יחס גורר יחס.

1ננ1

New member
אני חושב שיש לכם טעות

אולי סדרת הזוהרים ולא השוערים כי הפכתי ת'אלבום כבר כמה פעמים ולא מצאתי

tzahi31

New member
הטרוויה

1 צהוב ירוק 2 5 פעמים 3 1930 4 פלזמה לסלון או טלוויזיה לחדר 5 596 7 336 8 בלטי תודה רבה אם זכיתי תגידו באיזה שעה טוב

r1o1i

New member
תשובות הטריוויה

התשובות 1. צהוב וירוק. 2. 5 פעמיים. 3. 1930. 4. פלזמה לסלון,וטלויזיה לחדר. 5. 596 קלפים. 6. פעם אחת ב- 1966. 7. אלברטו גילארינו 336. 8. רונאלדו. 9. בלטי.

למעלה